3 oğlumla 3D fon yapma mücadelemiz


grifontÇevrim Dışı

Kayıt: 14/04/2014
İl: Konya
Mesaj: 9
grifontÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 20:09
Forumda daha önce gördüğüm ve hemen hemen birebir aynısı yapılmış olan bir fonu kendim yaparak hem hobiyi daha eğlenceli hem de akvaryumu detaylı hale getirmek istedim. Profesyonel değilim, herhangi bir iddiam yok. Sadece kıymetli yorumlarınıza ulaşabilmek ve bu işe niyetlenen arkadaşlara da cesaret verebilmek adına paylaşım yapıyorum. Doğallığın birinci şart olduğunu bilsem de maalesef kaya-taş veya mağara dizaynları bana "nedense" çekici gelmediği için bu tasarımı tercih ettim. Heykel formları dahil tamamı el işçiliği ile üretilmiştir. Bittiği zaman bitmiş halinin resimlerini de ekleyeceğim inşallah. Yapımı için fix hale gelmiş malzemeleri kullandım. Strafor-kalekim 2300 (2900 ü tüm aramalarıma rağmen bulamadım) - havya- marshall natura su bazlı renklendirici - bıçak/falçata vs kesici araçlar - bolca zaman- anlayışlı bir eş- elektrik süpürgesi (straforlar elektriklenince toplaması tam bir tiyatro olduğu için) ve motive unsuru olarak (sizde mevcut mu bilemiyorum ama) 3 tane "-hadi baba!.." , "-ne zaman bitecek baba", "-bu heykel mi şimdi baba!" , "-ben de boyayabilir miyim baba?", "-annem elma soymama izin veriyor sen köpük kestirmiyorsun baba!" diyen 3 (üç) tane oğlan.  Not: (resimlerde siyahlı bazı yerler var o tamamen benim hatam-keçeli kalemle çizim yapınca ıslak derzin altından sırıttı siz keçeli kalemle çizim yapmayın sakın)










Son Yorum:  Bir çoğunuza çok yapay geldiğini biliyorum. Ama daha önce de belirttiğim gibi bana bu form daha hoş geldi. Sonuçta tercih meselesi. 2. olarak dipteki oyuncakların çokluğunu biliyorum fakat maalesef benim oğlanlar ellerinden gelse lunapark a çevirecekler akvaryumu. Onların da kalbi kırılmasın diye mecburiyetten koydum. Umarım bu işe niyetlenen arkadaşlara bir nebze de olsa faydam ve cesaret dopingim olmuştur. Allah hepimizin akvaryumunu nazardan saklasın...
grifont2014-04-29 17:44:47

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

greatberfuÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 18/09/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 712
greatberfuÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 21:15
Gayet başarılı bir çalışma bitmiş halini ve akvaryuma konulmuş halinide görmek isteriz.Bu hobiden oğullarınızı mağrum bırakmayın sakın.Meraklanmaları ve yardımcı olmaları çok hoşuma gitti.Başarılarınızın devamını dilerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DoğanSonarÇevrim Dışı

Kayıt: 28/04/2014
İl: Gaziantep
Mesaj: 55
DoğanSonarÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2014 15:47
Arka fonu siyah yaparsan çok güzel olur.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

grifontÇevrim Dışı

Kayıt: 14/04/2014
İl: Konya
Mesaj: 9
grifontÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2014 11:17
bu 60 litrelik lepistes akvaryumum. Yakın zamanda 1 metrelik biraz daha büyük bir akvaryum yapmayı planlıyorum. Siyah arka fon hakikaten çok yakışıyor ama bu ilk deneyimimde maalesef fildişi tercih ettim. Artık kısmet bir sonraki akvaryuma... yorum ve ilginiz için teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir