Arkadaşlar bir yardım


BalıkkralÇevrim Dışı

Kayıt: 21/11/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 202
BalıkkralÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2006 09:32
[QUOTE=çakabey]

Sn. Fishking,

Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim ancak; Benim önermiş olduğum balıkları tamamıyla çıkartmışsınız  Şimdi kısaca söylemek istediğiniz bu balıkların yanyana verimli bir şekilde beslenemeyeceği midir ?

Eğer ki öyle ise tamamıyla bir hayal kırıklığı olacak benim için...

[/QUOTE]

Haldun Bey, sizin düşündüğünüz cinslerden; Ramirezi ve Altispinosa' ya Güney Amerika cüce çikletleri arasında yer vermiştim aslında...

Sadece Blue Acara'nın kesinlikle uymayacağını, Şayika'nın da göreceli olarak uymayacağını belirtmiştim... Bu ikisi yerine yazdığım diğer türlerin daha uyumlu olacağını düşünüyorum... (ama bu balıkları bir arada henüz beslemediğimi, karma bir amerikan çiklit akvaryumu düşündüğüm için yaptığım araştırmalardan bu sonuçlara ulaştığımı, kesinliği olmadığını da belirtmek isterim....)

 

 

 


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SouLReaveRÇevrim Dışı

Kayıt: 16/07/2006
İl: Bursa
Mesaj: 137
SouLReaveRÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2006 04:21
öncelikle sajica yı bulabilirsen aldığın yere benim içinde sipariş ver olurmu  bursada amerikan balıklarını bulmak oldukça zor gerçekten senin dediğin türlere gelince green teror sajika yanınada ateşağız kombinasyonu bence şahane olur ama ramirezi ve Altispinosa zaten birbirine benzer türler bir arada bakılabilir amerikanları küçükten bir arada beslemek kavgaların önüne kısmı derecede geçebilir..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir