canlı yem
Santrifüjde yapısındaki su miktarı azaltılıyor Mikroorganzimadan arındırmak için en etkili çözümlerden biri ısı işlemi uygulanması gerekiyor Kurutulmuş olanlarda mikroorganizmalardan arındırılma yapılabilsede bünyesindeki ağır metaller , deterjanlar ve kimyasallar (ısıyla parçalananlar dışında) için yapacak bir sey yok (bunlar kurtun bünyesinde kalıyor Miktarları hemen öldürecek miktarlarda olmayabilir Parçalanma yarı ömür süreleri uuzun olduğu için balıkta , zaman içerisinde azar azar birikerek kronik bir zehirlenme tablosuna yol açabilir) Ayrıca ısı işlemiyle ile birlikte yapısındaki özsuyunu kaybettiği için lezzet ve aromasında kayıplar oluyor Bunun için her balık tarafından istekli bir şekilde tüketilmiyor (canlı ,konserve , dondurulmuş ,.. vs formuna göre )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir