Ev yapımı yem de haşlama sorunu
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2006 00:36
Arkadaşlar bu ev yapımı yemlerde kullanılan, dana yüreği, karides (pazardan alınan) ve balık etini haşlamaya gerek varmı? Bazıları haşlıyor bazıları ise haşlamıyor yanılmıyorsam. Yoksa her ikisi de olur mu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2006 14:54
Ben haşlayarak kullanıyorum, bu sayede hem yağın bir kısmı gitmiş oluyor hem de pişirilmiş etin daha kolay sindirileceğini düşünüyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2006 15:00
Az da olsa bir miktar haşlamakta fayda var. Çiğ ette bulunan mikroorganizmalar, balıklar da problem yaratabilir. Balik Yemi 2006-10-26 15:27:0
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2006 15:00
ben bu şekilde yem yapıldığını bilmiyordum acaba yunus ve papağanlar içinde +kullanılabilirmi bu yem ler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2006 01:52
Bugüne kadar denemedim ama yabancı sitelerde haşlandığını da okudum. Arındırmak maksatlı faydalı olabilir ama başlıca problem balıklarınızın severek tüketip tüketmeyecekleri. Discus gibi nazlı balıklar yemeyebilirler.
Her ikisi de olur, kolay gelsin.
[QUOTE=papağan-sever]ben bu şekilde yem yapıldığını bilmiyordum acaba yunus ve papağanlar içinde +kullanılabilirmi bu yemler[/QUOTE]Kullanılabilir.
Ev Yapımı Yem Tarifleri
tearaway 2006-10-28 1:53:32
Her ikisi de olur, kolay gelsin.
[QUOTE=papağan-sever]ben bu şekilde yem yapıldığını bilmiyordum acaba yunus ve papağanlar içinde +kullanılabilirmi bu yemler[/QUOTE]Kullanılabilir.
Ev Yapımı Yem Tarifleri
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir