artemialarım çıkmadı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Artemialar 24-30 saat sürelerde çıkarbilirler birazdaha bekleyin bende sizinkiyle aynı markayı kullanıyorum sorun yaşamadım tuz eklemeyi unutmayın ama iyotsuz.Saygılar
Merhaba.Öncelikle şunu belirteyim belki yumurtadan çıktılar siz göremiyorsunuz.Dikkatlice bakın çok ufaklar ve dikkatlice bakmayınca çıkmamış gibi görünürler.
Eğer çıkmamışsa bence sorun havalandırmada olabilir.Artemia düzeneğiniz nasıl bilmiyorum ama verdiğiniz havayla birlikte hiçbir yumurta sabit kalmamalı.Huni şekli buna çok uygundur.Örneğin ters çevrilmiş pet şişe.Benim ilk denememde başarısızlık nedenim buydu.Bir kovaya havataşı koymuştum ve verim alamamıştım.Çünkü heryere hava vermez o.Etrafında sabit duran yumurtaları görüyordum.
Bende artemia mix kullanıyorum.Tuz koymaya gerek yoktur ama ben yinede ekliyorum.Son çıkardığımda tuz eklemedende çıkardım,sorun olmuyor.
Kaç yıl dayandığını bilmiyorum ama skt yazar üstünde.
Bilmiyorum inceledinizmi, artemia düzenekleriyle ve artemia çıkarmayla ilgili forumda çok fazla bilgi var.
ibrahim bey bilgiler için tşkler paketin üzerinde tek bir tarih var oda 04-5 yazıyor son kullanmamı yoksa ilk kullanmamı bilmiyorum büyük ihtimal tarihi geçmiştir hava problemi yok şişeyle yaptım sürekli havalanıyor
saygılar