yeni bir çöpçü türümü?
Bugün Ankara kızılayda oranın köklü ve büyük petshoplarından birinde rastladığım ve beni hayrete düşüren bir balıktan bahsedeceğim sizlere, bu sitede her tür var ama ben bir türlü onu bulamadım size tarif edeceğim hayvan çiklitlerle yaşamaya uygun şaşıracaksınız belki ama sapsarı ve çok güzel bir rengi var aynı sarı prensese benziyor azındaki vatoz vantuzunu saymazsanız sanki sarı prensesi sagdan soldan tutup çekmişsin gövdesi ince uzun olan bu canlının boyunun 10,15 santimden çok büyümediği söylendi vantuzlu çöpçü diye geçiyormuş ama latince ismini alamadım bu sitede bu canlıdan varmı merak ettim ama bulamadım bu canlıyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum tür ve yaşam koşulları ve malavi akvaryumuna uygunluğu hakkında, çok güzel bir canlı umarım tarif yeterli olur.
bol sulu günler dilerim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
bu sitede gerçektende her tür var evet buldum resminide görmek isteyen arkadaşlar için buraya koyuyorum gerçekten çok güzel bir canlı umarım ciklitlerle cüce vatozda yaşadığım problemi yaşatmazlar bu balığada heralde zarar vermezler bu canlıyla ilgili bilgisi olanlar var ise aydınlanmayı bekleyen bu kardeşinizi unutmayınız
ismi yosun yiyici diye geçiyor.
Merhaba,
Balığınız büyük bir ihtimalle Golden Algae Eater(Gytinocheilus Aymonieri).Uzman arkadaşlarında görüşlerini almakta fayda var.Saygılar...
bu balıkkla ilgili bilgiye ihtiyacım var dostlar eger yardımcı olursanız sevinirim
lafayette evet dostum araştırdım dediğiniz balık ama pek bilgi bulamadım hakkında ciklitlerle sorunsuz yaşayan ve bi sene içinde tembel bi deve dönüşmeyen tıpkı cüce vatoz gibi ölünceye kadar aynı şekilde yaşamaya devam eden bir balıkmış
Saygılarımla...
bilgileriniz için teşekkürler dostlar sorunsuz yaşıyor gayette memnun hayatından 2 çöpçü bir Mavi Botia ile akvaryumu pırıl pırıl yaptılar ama her balıktan en az bişr çift almak gerek yanlız olmaması için bir tane daha alıcam yanına yanlız aplesnailları mahvediyolar gerçi sarı prenses bile gözlemliyorumda fırsat bulunca hemen aplesnaillara dalıyo çiklitin yanına aple snail koymayacaksın bunu anladım.
saygılarımla