Green Terörün yanına tür tavsiyesi


atahan17Çevrim Dışı

Kayıt: 01/04/2009
İl: Izmir
Mesaj: 11
atahan17Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2009 21:48
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır 120 LT akvaryumumda 1 dişi 1 erkek Green terör beslemekteyim. O kadar emeğime ve iyi bakımıma rağmen erkek çok agresif olduğundan dişi çok korkak eş tutmadılar malesef, anlıyacağınız erkek dişiyi sindirdi.. ve akvaryumumun hareketlenmesini istiyorum, yanına tür olarak hangi tavsiyeyi verirsiniz? yardım ederseniz çok sevinirim. Vatoz yada bitki tür olarakta tavsiye ederseniz çok sevinirim. İYİ FORUMLARTebessümGöz%20Kirpma

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kurty_pirateÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 30/01/2008
İl: Ankara
Mesaj: 304
kurty_pirateÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2009 09:47
Atahan Bey , konuyu yanlış yere açmışsınız.

http://www.akvaryum.com/Forum/amerikan_cichlidleri_f13.asp   buradan da bir çok bilgiye sahip olabilirsiniz.


Green terrorler için hacminiz gerçekten çok az. Balıklarınızın boyu hakkında bilgi yok ama ileride kesinlikle daha büyük akvaryuma ihtiyacınız olacak.
http://www.akvaryum.com/aequidens_sp_goldsaum_tatlisur_4_373.asp Az çok yardımı olur.

Akvaryumunuzu büyütüp yanına balık eklememenizi öneririm. Ben de bir çok balık ekledim yanlarına çok değişiklik yaptım ve en son yalnız bıraktım onları. Yavruları büyütsünler ve yavrularla onların akvaryumu olsun istedim. Önerilir.

Birinin dişi diğerinin erkek olduğundan eminmisiniz ? GTlerde eş tutma aslında zor bir olay değildir. Eğer dişi ve erkek olduğunu düşünüyorsanız biraz sabır eş tutma ihtimalleri var.



Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir