haşlanmış balığın hazırlanması nasıl olmalı
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2015 19:26
challenger için haşlanmış balık yada tavuk verilebilir demiş arkadaşlar..
bunları nasıl hazırlıyorsunuz haşlayıp dograyarak mı ?
yoksa taze şekilde kıyma haline ögüterek mi ?
haşlayıp ögüterek mi ?
yada ne bileyim muhafazası nasıl olacak sonrasında ?
Şu anda balıkçıdan balık kafaları kuyruk vs gibi kısımlarını aldım haşlıyorum sonrasında robottanmı geçirmek lazım hepsini kemiklerde dahil robottan gecirip kıyma gibi versem olurmu arkadaslar ??
bilgilendirirseniz sevinirim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2015 22:06
Sebzeler haşlanarak verilir, canlı türleri taze ve çiğ olarak vermeniz daha iyi. haşladığınızda da pişirdiğinizde de yağ çıkacak ortaya.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir