Hasta Olmayan Balıklara İlaç Vermek Hk.


Tunc BerkÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/04/2015
İl: Antalya
Mesaj: 14428
Tunc BerkÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2018 08:49
[QUOTE=BiotopeSever]Bende zaten bundan bahsediyorum. Eger arastirirsaniz bu maddenin sarımsakta da bolca bulunduğunu öğrenebilirsiniz. Flavonoid maddesi genelde mor kırmızı gibi renkleri sebzelere veren maddedir. Ve hemen hemen tüm meyve sebzelerde bulunur. Bitkisel ağırlıklı yemlerde bunlardan bolca vardır. Neredeyse uluslar arası tüm yem firmaları bu maddelerin bileşen değerlerini ve gecirdikleri islemler sonrasinda ne kadar düştüğünü tespit eder.

Paketlerin üzerinde gördüğümuz değerler ise bunların ölcümlerine göre yazılır. Sarimsakta flavonoid olduğuna dair dilerseniz makalede atabilirim okuyacaksanız eğer.[/QUOTE]
Konu açıklığa kavuşmuş. Kaynağınızı okurum elbette. Sarımsakta da olduğu bir çok sebze-meyvede bulunuyor fakat genel olan tavsiye edilenlerde sarımsak göremedim ben, bir de taze olması gerektiği düşünülünce sarımsak pek çekici gelmiyor.
Tabi daha derin ve net konuşmak için bu alanda ihtisas yapmak gerek. Yapılan araştırmaları okuyunca antioksidan etki için hazır yem yada dondurulmuş yemlerdeki sarımsağın faydasız yada olmasa da olur sonucuna varıyorum.

Bol çeşit kuru yem konusunda da bence de çok fazla kuru yeme gerek yok, ben iki çeşit yem kullanıyorum şu an. Biri jbl diğeri tropical.

Beğenenler: [T]202876,BiotopeSever[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir