Hindistan cevizinden mağara
İlk önce hindistan cevizinin içindeki suyu çıkarmak için çekiç ve çivi kullanıyoruz.
İçebilirsinizde veya dışarı dökebilirsiniz.
Hindistan cevizinin çevresini ekvator gibi ikiye testereyle ayırıyoruz.
Daha sonra bir keskin aletle kenarları düzleştiriyoruz.
Beyaz etli kısmını düz bir cisimle çıkarabilirsiniz ben tornavida kullandım ama siz bıçakta kullanabilirsiniz.
Etli kısmı yiyebilirsiniz. Çok lezzetlidir.
Cevizin iç kısmı temiz olmalıdır.
Kapımızı çiziyoruz.
Kapıyı elektrikli testere yardımıyla kesebilirsiniz.
Cevizi bir kabın içinde 20 dakika boyunca tekrar tekrar kaynatıyoruz taki suyun rengi açılmaya başlayıncaya kadar.
Üzerine javamoss ekliyebilirsiniz. Sadede kullanabilirsiniz sizin tercihinize kalmış.
Bitmiş bir proje örneği
Kribensis mağarasını savunuyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Süper marketlerde vardır. Hatta ben bunu BİM mağazasından aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 2-2,5 lira gibi bir fiyatı vardı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir