Ispanak Haşlama Süresi


.:wolkan:.Çevrim Dışı

Kayıt: 09/10/2005
İl: Nevsehir
Mesaj: 59
.:wolkan:.Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2007 17:26

Sarı prenseslerime vermek için ıspanak haşlayacağım ama kaç dakika haşlamalıyım ve nasıl vermeliyim?


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kucukaskerÇevrim Dışı

Kayıt: 14/07/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 372
kucukaskerÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2007 17:28

volkan bey ben kaynar suya atıp 2-3 dakkika arısında bekletip çıkarıyorum bir sorun yaşamadım


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

kuzeyÇevrim Dışı

Kayıt: 27/01/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 38
kuzeyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2007 09:19
slm bende dün haşladım ıspanak az az bölerek verdim afiyetle yediler ama ıspanagı biraz frında kuruttum bölmek daha kolay oluyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

a.cemÇevrim Dışı

Kayıt: 16/12/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 513
a.cemÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2007 16:33

Kaynayan suya atıp 30-40 saniye bekleyin çok fazla haşlamayın vitamini gider.

Kolay gelsin.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

innocent_crazyÇevrim Dışı

Kayıt: 25/08/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 846
innocent_crazyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2007 16:43

Yapraklarını kopardıktan sonra arkadaşlarımızın dediği gibi sıcak suda yumuşatabilirsiniz. Ayrıca ıspanağın yanında haşlayarak ezdiğiniz havucuda karıştırarak proteini arttırabilirsiniz.

Saygılar,


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

antebiÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 19/12/2006
İl: Gaziantep
Mesaj: 296
antebiÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2007 09:43
Ispanağı neden suda haşlıyorsunuz.Bütün vitamini suya çıkar.En güzeli ıspanaklar yıkandıktan sonra susuz bir tencereye (ağzı kapalı olacak)koyun ve kendi üzerindeki su(yani ıslak olarak) ile birkaç dakikada haşlayın.Böylece vitamini kaybolmaz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir