Japon balığı sağımı ve üretim teknikleri
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 19:07
Teşekkürler Ali Bey, harika bir paylaşım olmuş... Ben de Kadir Bey gibi artık japondan yavru almak imkansızdır lafının fotoğraflı videolu örneklerle silinmesini canı gönülden istiyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 17:23
[QUOTE=bircanonur]Teşekkürler Ali Bey, harika bir paylaşım olmuş... Ben de Kadir Bey gibi artık japondan yavru almak imkansızdır lafının fotoğraflı videolu örneklerle silinmesini canı gönülden istiyorum...
[/QUOTE]
İnşallah Onur bey ben bu tabuyu kendimce yıktığıma inanıyorum umarım diğer arladaşlarada yardımı olur ve daha çok yavru görmek nasip olur forumda
İnşallah Onur bey ben bu tabuyu kendimce yıktığıma inanıyorum umarım diğer arladaşlarada yardımı olur ve daha çok yavru görmek nasip olur forumda
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 17:29
Tebrik ederim güzel bir paylaşım olmuş.
Çok kişiye cesaret vereceksiniz!!! Tebrikler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2012 18:13
[QUOTE=Koi-keeper]Tebrik ederim güzel bir paylaşım olmuş.
Asıl ben teşekkür ederim Ahmet bey
Çok kişiye cesaret vereceksiniz!!! Tebrikler...
[/QUOTE]Asıl ben teşekkür ederim Ahmet bey
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2012 23:45
Erkeğide aynı dişi gibi sağarsak dölleme başarılı olur yani burada önce erkeği sağıp sonra dişiyi ardından yine erkeği sağarsak yumurtaların döllenme oranı daha çok artmış oluyor.Örnek videodaki işlemi uyguluyoruz yine.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir