kurtlanan kırmızı et yada ciğer canlı yem olarak k
Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2010 23:58
Arkadaşlar bir kavanoz içerisinde kırmızı et, yada küçük bir parça ciğer kurtlanmaya bırakılsa, bu kurtçuklar balıklara canlı yem olarak kullanılabilir mi? Bilinen bir zararı var mıdır?
Herkese teşekkür ederim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 00:01
Bence forumdaki yemler bölümünden bakarak uygun kurt üretimi tekniklerini inceleyebililrsiniz. Zira kavanozda kurtlanmaya bırakılan etin nasıl bir bakteri oluşturacağı belli olmaz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 23:17
Kurt üretim teknikleri oldukça zahmetli, artı benim bulunduğum yerde temin edemediğim kurt kültürü vs gerekiyor, internetten getirtmeye kalksam kargosu vs derken astarı yüzünü geçiyor.
Bu yöntem basit, ucuz, zahmetsiz, ama bir o kadarda riskli...
Benim merak ettiğim deneyen var mı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir