ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
plaksan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Kasım 2011 15:28
Son Ziyaret:
04 Eylül 2012 17:07
Toplam Mesaj:
266 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ilhami arslan
Doğum Tarihi:
14 Şubat 1994
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İlhami Arslan İstanbul/Zeytinburnu

SON 10 MESAJI

Canlı Doğuran ve Yem
[QUOTE=pierr]
[QUOTE=plaksan] 
Teşekkürler araştırıcam.JBL'nin yemleri nasıl hiç kullanmadım bi bilginiz var mı iyi midir?
[/QUOTE]

[QUOTE=plaksan]
Teşekkürler. JBL ile ilgili soruma yanıt vericek arkadaşlar varsa bekliyorum.
[/QUOTE]
http://www.akvaryum.com/Forum/jbl_yem_numune_gonderimleri_k608937.asp Petgarden böyle bir uygulama düşünmüş, bence bu sorularınıza en iyi cevabı siz kendiniz deneyerek verin.
[/QUOTE]

Saol Ufuk.
Canlı Doğuran ve Yem
[QUOTE=Dawkins]Canli doguranlar her cesit yemi yiyorlar. Koiler icin olan pound yemlerden bile veriyorum ben. Benim tavsiyem etcil yemleri ihmal etmeden elinizden geldigince genis bir yelpazede besleyin. Ornegin sera vipan gibi bir pul yemi ana ogun yaparsiniz. Tetra ve seranin diger pul yemlerinden birkac cesit daha eklersiniz. Tetra pro vegetable ve sera spurulina tablet te bitkisel destek olarak eklersiniz .. Bunlarin disinda evinizde ispanak, kirmizi biber,havuc, bezelye, salatalik vs gibi sebzeleri haslayip blendirda cektikten sonra buzluga koyarak parca parca kullanabilirsiniz. Nekadar cesitli beslerseniz okadar saglikli olurlar. Ev yapimi yemi de yaparsaniz eger cok asiri olmamakla birlikte kesinlikle sarimsak ta katmanizi tavsiye ederim. Direncleri oldukca artiyor.[/QUOTE]

Teşekkür ederim verdiginiz bilgiler için,evet canlı doğuranlar genelde her yemi yiyorlar sanırım biraz daha çeşitlilik yapmam lazım 3 tane farklı bitkisel yem ve bir tanede etçil bir yem eklerim.
Canlı Doğuran ve Yem
[QUOTE=sinanul]Marka istemişsiniz iki markadan şaşmayın ve yem türünden:

Sera San - Tetramin

İkiside pul yem. Günde 5-7 öğün 30-45 saniyede bitirebilecekleri kadar veriyorum. Büyüme hızım çok iyi. Hiç ölüm yok. Kabızlık sorunu minimumda. Şiddetle tavsiye ederim...

Ayrıca haşlanmış bezelye veya ıspanak ile haftada bir iki takviye ederseniz kusursuz bir beslenme çetelesi olacaktır.

Sağlıklı balıklar dilerim.
[/QUOTE]

Teşekkürler benim marka istememdeki amaç lepisteslerim hiç bir zaman videolardaki izledigim forma kavusamıyor olması belli bi formu var ama o videolardaki izledigimiz lepistesler gibide olmuyor.
Canlı Doğuran ve Yem
[QUOTE=Justicee]Benimde kullandıgım ve balıklarımın afiyetle yedigi prodac biogran tavsiye ederim biraz elinizle ufalayın tamamdır.[/QUOTE]

Teşekkürler. JBL ile ilgili soruma yanıt vericek arkadaşlar varsa bekliyorum.
Canlı Doğuran ve Yem
[QUOTE=BerkanxX96Xx] Tetra pro crips öneririm bol vitaminli fakat biraz kırarak vermen lazım bütün yiyemiyorlar :,) [/QUOTE]

Teşekkürler araştırıcam.JBL'nin yemleri nasıl hiç kullanmadım bi bilginiz var mı iyi midir?
Canlı Doğuran ve Yem
Merhaba arkadaşlar lepisteslerim için Sera Guppy ve Tetra'nın cikletler için olan yeminden kullanıyorum.Yemlerim bitmek üzere Sera Guppy alıcam gene ama yanına başka hangi marka yemler tavsiye edersiniz?İsimlerini yazarsanız sevinirim.
Bitkili Yavru Akvaryumum (Resimli)
O ışığın o bitkilere yeteceğini düşünmüyorum.Birde 10. resimde akvaryum birazı dışarda gibi masadan taşmış dikkat edin basınç ile patlama olabilir.
Nerede Yanlış Yapıyorum!
Kuyruk erimesi ve ani ölümler su değerleri ile alakalıdır.Bence suyunuzun %50 sini değiştirin ve kaya tuzu atmayın.Hem vatoza zarar hemde canlı bitki demişsiniz bitkiye zararlıdır.
Japon balığı alabalık yemi
[QUOTE=volki55]Bugün akvaryumcuya gittim bana besi yemi vermem gerektiğini söyledi ve alabalık yemi verdi. Bu yemle alabalık 1 ayda  olgun hale geliyor dedi. Balık başına 1 tane düşecek şekilde az vermemi söyledi. Aldım sizce ne yapmalıyım her gün  birine 1 er tane düşecek şekilde veriyimmi. Yoksa haftanın belirli günlerimi veriyim yoksa vermiyim mi ? [/QUOTE]

Ben vermemenizi tavsiye ediyorum yada haftada 2-3 kez verebilirsiniz.Çünkü alabalık yemi yağlı bildiğiniz gibi ve balık o yemi yedikçe büyümüyor yağlanıyor yani balık size büyüyormuş gibi geliyor aslında onu ölüme sürüklüyor oluyorsunuz.
Yem
Yemi ufalayıp verirseniz yerler tabikide.Ancak renklenme konusu sizin o balıkları nasıl bir ortam da ne ile beslediğinize bağlı artemia veririseniz mesela 1 aya renklenirler ve büyürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.