ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dclyvz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Nisan 2012 22:44
Son Ziyaret:
08 Nisan 2012 20:16
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Dicle YAVUZ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Dicle YAVUZ

SON 3 MESAJI

Balıklarım neden ölüyor?
Ben sizlerin ya da buradaki diğer arkadaşların gibi 100litrelik akvaryumlara sahip olamam buna hem bütçem yetmez hemde onlara bakamam sadece isteğim bir iki balığım olsun ve onlara bakabileyim bu kadar eleştiri yapılmasının nedenini anlamış değilim herkes metrelerce uzunlukta ve derinlikte akvaryum sahini olacak diye bir kural yok. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Ve unutmadan eleştiri yaparken biraz daha insanların içinde bulundukları duruma göre yaparsak sevinirim.
Balıklarım neden ölüyor?
Akvaryumcunun verdiği bir şey var içine 3 tane atıyorum ne diye sorduğumda kloru alır dedi ama ona ne diyebiliriz atmayıp suyu mu bekletmeliydim?
Balıklarım neden ölüyor?
Herkese merhaba,

 öncelikle balık bakmaya yeni yeni başlayanlardanım ve yaklaşık 7-8 litrelik bir akvaryum çakması bir şey vardı ve içinde iki tane japon balığı vardı daha sonra bunu biraz genişletmek istedim ve motor aldım daha sonra akvaryumun çatlaması ile yeni bir akvaryum aldım 10 12 litre su alan içine motor 3 çeşit kum ve 2 eski balığımı ve 2 yeni balığımı koydum fakat aradan bir süre geçtikten sonra yeni aldığım balıklardan biri öldü daha sonra diğer balık derken tek bir balık kaldı ve ben gittim gene balık aldım fakat bu sefer bir tane kaldı geriye kalan 3 balığım tekrar öldü derken son artık bir balık kaldı ve gittim 3 balık daha aldım ve bu gece itibariyle bir tane kaldı ama o da zannedersem sabaha kadar ölecek. benim balıklarım neden bu kadar kısa zamanda ölüyor neyi yanlış yapıyorum. Su çeşmeden direk dolduruyorum eski sudan biraz bırakıyorum. YEm ise küçük küçük yeşil ve kırmızı toplardan oluşan yemlerden atıyorum ki ben yemlerden öldüklerini düşünüyorum. Bana lütfen yardımcı olun ölsünler istemiyorum:(

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.