ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ahmet Hakan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Nisan 2012 00:00
Son Ziyaret:
20 Aralık 2021 13:11
Toplam Mesaj:
69 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Hakan
Doğum Tarihi:
17 Temmuz 1996
Yaş:
27
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

115x40x40 AKVARYUMDA HANGİ TÜRÜ BESLEMELİYİM

Akvaryum hacminiz 185 litre gözüküyor. Size tavsiyem 1 erkek 5 dişi demasoni beslemeniz. Hem renkli hem de hareketli balıklardır. Kendilerini çok güzel izletirler. Akvaryum tabanına 0 numara silis kum bol kaya ve mağara koyarsanız balıklar için doğal ortamı kadar iyi olacaktır. Balıklar daha sağlıklı olur ve daha çok yavru verirler. Kolay gelsin sağlıkla devam etmeniz dileğiyle.

255 lt tanka ciklet

Yiğit bey akvaryum litresi yunuslar haricinde diğer tüm balıklar için uygundur. Akvaryumdan yunusları çıkartırsanız hem akvaryum içindeki diğer balıklar rahatlar hem de yunuslara eziyet çektirmezsiniz. Tavsiyem yunusları çıkartmanız. Kolay gelsin sağlıkla devam etmeniz dileğiyle.

Arka fon renk tavsiyesi
[QUOTE=morzürafa] Ahmet Hakan bey kısa taktiğiniz çok iyi aslında, su ön planda ise mavi, bitki ve balık ön planda ise siyah.Peki aydınlatma yanmayan zamanlarda gündüz saatlerinde mesela siyah nasıl durur acaba,çevremde hiç siyah arka fon kullanan yok o nedenle göremediğim için canlandıramıyorum.[/QUOTE]
 
Gündüz ışığında da iyi durur. Yalnız özellikle belirtmek isterim güneş ışığı değil gündüz aydınlığından bahsediyorum. Ama akşamları illaki aydınlatma gereklidir. 2 Adet floresan lamba ile aydınlatma yapabilirsiniz.
Frontosa Blue Zaire & Brundi 450litre akvaryumum
Onur bey akvaryum ve balıklar çok güzel gözüküyor. Yapay evleride çıkarmanız güzel olur. Akvaryum çok büyük, balıklar çok fazla bu litre için o yüzden size akvaryum küçük gibi geliyordur. Dekorlarıda biraz azaltırsanız akvaryum hacmi daha da büyüyebilir. Kolay gelsin. Sağlıkla devam etmeniz dileğiyle. 
Arka fon renk tavsiyesi

Serkan bey siyah renk genelde bitkili akvaryumlar için kullanılır. Mavi renk suyu daha güzel gösterir. Sizin kuracağınız akvaryuma siyah renk daha güzel gidebilir. İyi bir şekilde de aydınlatma yaparsanız akvaryum harika gözükür. Tercih sizin balıklar ve bitkilerin ortaya çıkması için siyah renk yada suyun daha güzel daha berrak gözükmesi için mavi renk. Kolay gelsin.

Mini Mini Üretimhane Macerası
Yiğit bey böyle bir üretimhane kurduğunuz için sizi tebrik ederim. Akvaryum boyutlarıda çok iyi olmuş. Yalnız ısıtıcıların hepsi çalışırsa aylık elektrik faturası baya tuzlu gelir. Faturanın tuzlu gelmemesi içinde özel sistemler kurmak gerekiyor. Size önerim klima ile ortamı ısıtarak hiç yoktan elektrik kullanımını biraz düşürürsünüz. Eğer ki klimada çok elektirik yakar diyorsanız tesisat döşeterek suları dinleme tanklarında ısıtarak dağıtmak daha güzel olur. 500 litrelik 2 dinlenme tankı alarak onları ısıtırsınız onlardan su dağıtımı yaparsınız. Bunlar bir öneriydi tercih sizin tercihiniz. Fatura önemli değil diyorsanız en kolay ısıtma tipi böyle olur. Son olarakta lepistes ve karides yerine güzel bir şekilde ya tam vatoz üretimi yaparsanız yada melek üretimi yaparsanız daha güzel olabilir. Tavsiyem özel tür vatozlardan üretim yapmanız. Üretimciliğe hoşgeldiniz. Bu iş biraz zordur şimdiden kolay gelsin size :)
Yorumlarınız Benim İçin Çok Önemli Yeni Video Sayfa 2
Tevfik bey akvaryum dekorunu beğendim çok iyi gözüküyor. 126 Litre için ben size 1 erkek 4 dişi sarı prenses öneririm ama sarı prenses bakmayı istemiyorum derseniz 1 erkek 4 dişi afra cobue bakmanızı tavsiye ederim. Çok güzel balıklardır kendilerini izlettirebilen türlerdir. Bende sizin gibi öğrenciyim bu hobiye ilk başladığımda 100 litre akvaryum ile başlamıştım ama zaman ilerledikçe üretimhaneye dönmeye başladı. Çok mutlu bir şekilde üretim yapıyorum ve zaman geçtikçe de büyütüyorum. Sizede şimdiden kolay gelsin. Sağlıkla devam etmeniz dileğiyle.
Melekler Alemi !
Hüseyin bey hobi odanızı çok beğendim. Balıklarınızda çok güzel gözüküyor. Bende son günlerde melek balıklarına karşı ayrı bir sempati duymaya başladım. Malawi üretimhanemi kapatarak yerine melek üretimhanesi kurmayı planlıyorum. Şuan araştırmalar içerisindeyim. A'dan Z'ye melek balıkları hakkında her bilgiyi öğrenmeye çalışıyorum. Balıkçıları ve internet üzerinden üretelenleri geziyorum çok güzel türler bulmak için. Parçaları birleştirebilirsem bende melekçiler arasına girmeyi planlıyorum :) Bu arada sağlıkla devam etmeniz dileğiyle.
İLANGİLERİM (VE SON)
Hayrettin bey balıklarınızın rengi çok canlı çok güzel. Böyle balıklara sahip olduğunuz için sizi tebrik ederim. Sağlıkla devam etmeniz dileğiyle.
F0 Kanı Duboisi Maswa (yeni resimler syf3)
Tebrik ederim aykut bey akvaryum ve balıklar çok güzel gözüküyor. Tek dikkatimi çeken olay 13 dişi 1 erkek oranı ama siz kendi düşüncenizi yukarda yazmışınız. Bence akvaryum boyutları büyük olduğu için 1 erkek daha güzelce yaşayabilirdi. Tercih sizin yinede sağlıkla devam etmeniz dileğiyle.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.