ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
iniesta
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mart 2013 01:35
Son Ziyaret:
03 Nisan 2013 00:06
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
murat aydın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

murat aydın

SON 8 MESAJI

Kerevit İçin..
Muhittin abim söylediklerinin yüzde yüzüne katılıyorum. Karma akvaryumda aynı zamanda kırmızı kıskaclı yengecte var tetra zonlar black tetralar cüce vatozlar gurami hayalet ve bir kac tetra türleriyle beraber sorunsuz skıntısız kayıpsız gidiyor. Bende olmamaması bir başkasında olmayacagı anlamına gelmiyor gercekten balıklarda olsun omurgasızlarda olsun genel özelliklerin dısında karakterde önemli. Bazı en masum türlerin icinden bile agresif sorunlu canlılar cıkabiliyor. Benim kerevitte sakin huylu cıktı demekki. Ama hepsini aynı anda pat die koymadım sorun cıkarabilcek yengeç ve kereviti sonradan alıstırarak akvaryuma koydum uzun süredir ne kayıp verdim nede hastalık gördüm. 
Kerevit İçin..
Eray abim değerli yorumların bilgilerin için teşekkür ederim. Keske Ankaraya yolum düşsede kerevit tanklarını görebilseydim.. Kerevivitin boyu 8 cm civarlarında hatta hayalet balığı sık sık yuvasına giriyor kerevitin bişey yapmıyor vatozlarlar kıskaçlarının yanına geliyor tepki yok bende anlamadım bu durumu sağlık sorunuda yok iştahsızlık var sadece..
Kerevit İçin..
Benimkide büyük sanırım o yüzden gec kabuk değiştiriyor 3 haftayı gecti. Kıskacları normal kerevitlere cok büyük aldığımda boyutundan büyük kerevitlerde bile daha kücük kıskaclar vardı bunun sebebi nedir Sercan ? 
Kerevit İçin..
Muhittin abi bende mesajımda aynı şeyi söylemiştim. Bence renk oluyor akvaryuma o riskide göze alıyorum ama kerevitten kerevite de değişiyor bazıları cok agresif olurken bazılarıda uyumlu olabiliyor. 1 sene balıklarla tek balık öldürmeden yaşayan kerevit örnekleri mevcut tabi balıklarını kerevite kaptıranlarda. Hatta aynı akvaryumda birde kırmızı kıskaçlı yengeç var aralarında kerevitle tatlı kavgalar olabiliyor yer için ama yaralayıcı zararlarını görmedim dedigim gibi olmayacağı anlamınada gelmiyor.
Kerevit İçin..
Cevaplarınız için teşekkürler. Muhittin abi vatozlar var ama geldiğinden beri yanına yaklasıyorlar dokundugunu görmedim kayıpta yok tabi dokunmayacağı anlamına gelmiyor ama agresif olmadığı kesin. Sercan hocam açıkcası bende öyle düşündüm kabuk değişimi yaklaştığı için iştahsız olabilir die düşündüm. Ne kadar zamanda bir kabuk değiştiriyor kerevitler periyodik olarak ? 
Kerevit İçin..
Bugün az bir parçada olsa karides yedirdim önüne attım yoksa yine yemicekti. Eray abi anlamadığım şu normalde kerevitler yem peşinde kosan canlılar bizimki nie nazlanıyor bu kadar anlamış değilim :)
Kerevit İçin..
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim Eray abi. Erkek diye biliyorum kereviti ve yumurta yok zaten tek kerevit eşide yok özellikle yuva kısmına kıskaçlarının önüne bıraktığım halde balık eti vb bıraktığım halde tenezzül etmiyor. Bir kac defa balıkları yemlediğimde dip yemi yediğine şahit oldum ama dip yemide yemiyor artık. Sağlığıda iyi görünüyor arada çıkıp dolaşıp tekrar yuvasına giriyor ama çözemedim.  Volkan ULUĞ2013-03-27 11:37:56
Kerevit İçin..
Arkadaşlar red clarkii kerevitim ne balık eti ne karides nede başka bir besin tüketmiyor. Saklanabileceği bir yer yaptım ve geleli bir buçuk hafta oldu akvaryuma. 130 litre karma akvaryumda duruyor ve attığım hiç birşeye ilgi göstermiyor. İlk geldiğinde yiyordu fakat şimdi yaklaşık 1 haftadan fazla süredir hiç birşey yediğini görmedim. Arada dolaşıyor tekrar yuvasına gidiyor vs sağlık durumuda iyi görünüyor .. Sorun nedir bilmediğim birşeyler mi var ? Su sıcaklığı 26 derece saklanabileceği yeride var ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Volkan ULUĞ2013-03-26 01:56:49

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 16 Online Kullanıcı, 9 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.