ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Darts07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Eylül 2013 18:24
Son Ziyaret:
18 Kasım 2014 14:31
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Okan İnan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 3 MESAJI

Merhaba
Siz balıklarınızı nerden aldınız Mustafa bey? Ben Kütahya'da okuduğum için orada kuracağım akvaryumları.Fakat orda bazı canlıları bulmak imkansiz :/.

Merhaba
Yorumlarınız için teşekkür ederim Mustafa Bey.Eni az fakat akvaryumda yapay bitkilere yer vermek istemiyorum o nedenle canlı bitki kullanmak istiyorum.O zaman melek akvaryumu yerine kribensis akvaryumu kurmak daha mantıklı olur.Bu akvaryuma 1 çift kribensis ve 6 adet bronz cory nasıl olur sizce ? Herhangi bir yumurtlama zamanında coryler yumurtalara zarar verirmi?
Merhaba
Herkese iyi günler,
Öncelikle bu forumdan üye olmadan baya yararlandım daha fazla dayanamayıp üye oldum ve aranıza katıldım.Bu forumun üyesi olan herkese yaptıkları saygılı ve düzeyli yorumlar için teşekkür ederim.Kısa bir girişden sonra asıl konuya geliyorum. :D Benim elimde 80.25.40 ölçülerinde yaklaşık 80litre 2 adet akvaryum var.Bu akvaryumlarımı bitkili olarak kurmak istiyorum ama öyle çok zor bir bitkili akvaryum olsun istemiyorum.Formlarda yaptığım araştırmalar sonucunda akvaryumlar için 20w'lık aydınlatma ve 10 kglık hagen kumun fazla ilgi istemeyen bitkiler için yeterili olucağına karar verdim.Bir akvaryumumu melek balıklarına ayırmak istiyorum.Bir akvaryumumuda canlı doğuran akvaryumu yapmak istiyorum.
Dostlar melek akvaryumu kurmak için nelere ihtiyacım var ve nelere dikkat etmeliyim?Melek balıklarında cinsiyet ayrımı zor olduğu için 1d 1e melek balığını nerden temin edebilir?Hangi bitkilerle melek balığı beslemeliğim?Canlı doğuran akvaryumu için hangi canlılara ve hangi bitkileri önerirsiniz? Kribensis beslemek istiyorum canlı doğuran akvaryumunda uygunmudur?Son olarak dostlarım deneyimlerinize dayanarak bana ne gibi önerilerde bulunursunuz?
Şimdiden değerli yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim.Güzel ve bol yavrulu günler.:D

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.