ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
jamanka
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Ekim 2013 11:29
Son Ziyaret:
27 Nisan 2015 00:32
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
furkan yücel
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

tropheus bemba etçil beslenme
Balıklar doğumlarından itibaren etçil yem yemişler birden otçul yeme geçersem bir sıkıntı olurmu acaba? 

tropheus bemba etçil beslenme
Herkese selamlar abilerim kardeşlerim sizlere küçük bir sorum olacak.Sevdiğim bir abimden 7 adet damızlık altı bemba aldım.Kendisi balıkları seranın etçil yemi ile besliyor ve balıklar inanılmaz sağlıklı renkleri bantları harika sizce etçil yem ile beslemeye devammı etmeliyim yoksa farklı otçul yemleremi geçmeliyim? Etçil yemin tropheuslar için zararlı olduğunu biliyorum fakat balıkların düzenini bozmak dahamı kötü olur yorumlarınızı bekliyorum teşşekür ediyorum.

yeni bir hikaye :D
Arkadaşlar  100x45x45  200lt bir akvaryumum var.(dış filtre mevcut)Uzun zamandır ara verdiğim hobime tekrardan başlamayı düşünüyorum.Bu zamana kadar hep ciklet baktım.Artık daha farklı türlere yönelmek istiyorum.Challenger düşündüm fakat hacim yetersizliği dolayısıyla vazgeçtim.Önerebileceğiniz türler nelerdir?  Özellikle büyük cinsleri tercih ediyorum.Yem dışında etçil beslemekde istiyorum :)Herkese teşekkürler.
BITS DISCUSS GRANULAT
merhebalar bugün BITS DISCUSS GRANULAT adındaki yemi aldım 200gr. 20 TL verdim öncelikle fiyatı uygunmudur ve sarı p. yunus ve ahli balıklarım için uygunmudur  teşekkürler 
200 lt de 80 tane 2-3cm lik yunus-ahli-sp için yem
arkadaşlar  80 tane 2-3cm lik çikletlerim için baby yem kullanıyorum hayvansal ama ne kadar vermeliyim günde bana bir nesne üzerinden açıklama yaparsanız cok iyi olur örneğin çay kaşığı üzerinden nasıl vermeliyim kaç öğün
2 cm lik yunuslarım için yem önerisi
Merhaba arkadaşlar 2 cm boyundaki yunuslarım için hayvansal-protein yemi önerisi bekliyorum sizlerden onların yiyebileceği büyüklükte olursa sevinirim günde kaç kere ve ne miktarda vermem gerekir onuda yazarsanız sevinirim teşekkürler.
yagmur akvaryum 100 40 50
Kocaeli/darıcada   mobilyalı olarak 350 TL ye aldım
bir kaç sorum var üstadlar
Merhabalar  öncelikle bu forumun gerçekten hepimize çok faydalı olduğunu düşünüyorum bu yüzden zaman ayıran arkadaşlara abilerime teşekkürü bir borç bilirim.Sizlere aklıma takılan bir kaç soru sormak istiyorum.
Akvaryumu sıfırdan kurdum 200 lt çin malı ısıtıcı dış filtre kullanıyorum.
1)Akvaryum suyunu çeşmeden doldurdum ve içine su dengeleyici ilaçlardan koydum kağıdında yazdığı oranda ve 1 tablet tuz attım yaklaşık 5 gündür çalışır vaziyetteki akvaryumum artık balıkları koymam için hazırmı sizce ?
2)akvaryumun ortasına gemi aksesuarı koydum ve yunus besliyicem sizce sağa yada sola ekstradan taş -kayalık vb aksesuarlar eklemelimiyim?
3)Yunusları 2-3cm lik boydan yaklaşık 30-40 adet koymak istiyorum daha sonra bunları dişi erkek oranına göre eleyip koloni oluşturmak mantıklımı ? yoksa hazır damızlık koloni mi almalıyım ?
4)Ailemin bin bir zorlukla ikna ettiğim akvaryumumda renkli karmaşık balıklar görmek istemesi karşısında ne yapabilirm tek tür çiklet beslemessem balıklara ne gibi zararları olur ? cevaplarını bekliyorum teşekkürler.
hava motoru(sıfır alındı )sorunu
hava taşım dediğiniz gibi 180 derece yatay şekilde duruyor?
hava motoru(sıfır alındı )sorunu
Herkeze huzurlu ,mutlu hobiler olsun öncelikle.Ben bugün 200 lt 100-40-50 ölçülerinde bir akvaryum kurdum herşeyini hallettim fakat hava moturunda sıkıntı yaşadım.Hava taşım yaklaşık 90 cm akvaryumun arka kısmını boydan kaplıyor.Hortumun ilk 10 cm lik bölümünde normal şekilde yoğun kabarcıklar var fakat ilk 10 cm den sonra sonuna kadar kabarcık çıkmıyor.
Motorun derecesini yükseltiyorum yine değişen bir şey yok.Malzemelerin kutusunu yeni açtım sıfır yani sanırım kurulumda bi hatam oldu varsa bilgisi olan arkadaşım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.