ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Zülkifil
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Şubat 2014 00:11
Son Ziyaret:
12 Ekim 2015 11:53
Toplam Mesaj:
107 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Zülkifil ÖZER
Doğum Tarihi:
01 Haziran 1975
Yaş:
48
İl:
Konya
Meslek:
memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


90*50*45 1e4d demasoni,1e4d saulosi 2 cüce vatoz

SON 10 MESAJI

Biolife Yüzen Akıllı Filtre (hayal Kırıklıgı)
     Bora Bey ürününüz hakkında olumlu eleştirilere ses çıkartmayıp, olumsuz eleştirilere ise yerli malı yurdun malı şeklinde vatan millet sakarya savunmasına ihtiyaç duyuyor ve hala çift taraflı yapışkan malzemenin zararsız olduğunu söyleyemiyorsunuz. Akvarist insanlar duygusal insanlardır, akvaryumlarına duygularını katarlar öyle ki böyle insanlar da her zaman vatanını milletini seven insanlar olmuştur. Lütfen olumsuz eleştiri alınca konuyu saptırarak milli duygulara girmeyin. Akvaristlerin hepsi de milliyetçidir. Bunu ürününüze gösterilen ilgiden de anlamış olmalısınız. Size düşen arkadaşların size olan güvenini boşa çıkarmamanızdır.
      Ürününüze bir lafım yok sadece yapışkan konusunda kandırmacaya başvurulmuş gibi olduğunu düşünüyorum. Buradakı akvaristler deneme tahtası değil ki yapışkanlı modeli piyasaya sürüp tutmayınca daha fazla emek gerektiren tek parça modelini sürüyorsunuz. Yapışkan bant salınım yaparak suyun dengesini bozduktan sonra mı tek parça süngere geçsin bu arkadaşlar.
      
       Bu kullanma kılavuzu ne kılavuzmuş, sanki elektronik bir cihaz mı alıyoruz. Buradaki akvaristlerin çoğu zaten biyolojik döngüyü, bakteri oluşumunu bilen insanlar. Yoksa ölümlerden bıkarak çoktan hobiyi bırakmış olurlardı. Dikkati başka yönlere çekiyorsunuz gibime geliyor. Dış filltreleri kötülemişsiniz ancak onların içerisinde hiç yapışkan malzemeye veya akvaryuma salınım yapabilecek bir unsura rastlamadım ben.
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
         Sayın firma yetkilileri; piyasaya patent alarak iddialı bir şekilde giriş yaptınız. Tebrikler ve bol kazançlar dilerim. Ancak formda Biolife Yüzen Filtre (hayal Kırıklıgı) adı altında,  filtre konusunda olumsuz yorumları okuyoruz. Lütfen konuya bir açıklama yaparak akvarist arkadaşları aydınlatınız. Filtreye sahip olmak isteyen diğer arkadaşlar gibi ben de almakta tereddüt yaşıyorum. Teşekkürler. Zülkifil2015-05-01 21:12:04
Biolife Yüzen Akıllı Filtre (hayal Kırıklıgı)
Bu kadar yoruma karşılık, piyasaya patent alarak iddialı bir şekilde giriş yapan biolife yüzen filtreyi imal eden firma yetkilileri neden ürünlerinin arkasında durmuyorlar, forma girip neden bir açıklama yapmıyorlar çok merak ediyorum.
Biolife Yüzen Akıllı Filtre (hayal Kırıklıgı)
    Ben de pipo filtre kullandığım akvaryumlarıma bu filtreden almayı hatta hafta sonu sipariş vermeyi düşünüyordum ama Hayrettin Bey in yaşadıklarından sonra vazgeçtim.,
Market reyonundan akvaryum olurmu
[QUOTE=sinanistanbul]Zülkifil Bey ve Hayrettin Bey gibi üyeler sayesinde bu siteyi çok seviyorum.

Bir arkadaş çöpe atılan birşeyi akvaryum hobisi adına değerlendirmek için uğraş veriyor, diğer arkadaş onun bu çabasına, hiçbir çıkar gözetmeden, destek veriyor üşenmiyor çizimler yapıyor.

Gönülden tebrik ederim

Filtreleme sistemi hakkında eklemek istediğim bir husus var; eğer kafa motorunun su çıkış ucu en üstteki bölümün su seviyesinin altında kalırsa, motor durduğunda üstteki su aşağıya geri boşalmaya başlayabilir. Bu yüzden su çıkışı suyun dışında kalmalı.


[/QUOTE]
Sinan bey burada olmamızın nedeni bu değil mi zaten. Hayrettin Bey in açtığı konu beni de heyacanlandırdı. Çok güzel... keşke benim olsa...dedim içimden  ve katkıda bulunmak istedim. Teşekkürler.
Market reyonundan akvaryum olurmu
        Bence rafların derinliğini biraz artırın. Örneğin 5 cm eninde cam kestirerek rafların üzerine silikonla ek yaparak derinliği artırabilirsiniz.

 Bu arada bu eklere küçük birer çentik atarak suyun alt raflara şelale yapmasını sağlarsınız. Daha sonra arka tarafa dikey olarak 15-20 cm eninde bir cam yapıştırarak desteği artırınız. Bunu yan taraflarda da yaparsanız daha kuvvetli olur.

Üst katta sağ tarafta filitre yaptığınız kısmın sol tarafından da bir çentik atarak  suyu orta kata taşırıp, orta katın da sağ tarafından çentik atarak suyun en alt kata dökülmesini sağlayın, bu sayede akıntı da elde etmiş olacaksınız.

Bu arada suyun taştığı noktalarda alt taraftan geriye doğru su sızabilir. Bunu engellemek için de küçük cam parçaları yapıştırarak engellenebilir.

 Saygılar

Bilmem anlatabildim mi...
Market reyonundan akvaryum olurmu
 Çok güzel düşünmüşsünüz. İşte hobiciliğin ruhu bu... Rastlanılan herhangi bir nesneden akvaryum adına fikirler üretebilmek. Tebrik ediyorum. Ben de merak ediyorum. Hobici arkadaşlar nasıl fikirler ortaya koyacak. Benim de birtakım fikirlerim var ama daha sonra söylemek istiyorum. Saygılar...
Bitkiye İhtiyacım Var
       Değerli arkadaşlarım. Elinde fazla canlı  bitkisi olan, budayarak  ya da tür değişikliği nedeniyle fazlalık haline gelen bitkisi olan arkadaşım var mı acaba? Yardımcı olabilecek arkadaşların ödemeli olarak gönderebilecekleri bitkileri duacınız olarak kabul edebilirim. Teşekkürler şimdiden.
Strafordan kaya ve mağara yapımı
Bu arada arkadaşlar straforun içerisine ağırlık yapması için dalgıçların kullandığı kemerden çıkartmış olduğum kurşunlarla ağırlık yapmayı düşünüyorum. Bu kurşunlar straforun içerisinde kalacak. Zaten derz dolgu ile de kaplayacağımdan iyice gizlenecek. Sizce kurşunun bu şekilde zararı olur mu?

Strafordan kaya ve mağara yapımı
[QUOTE=serkanesmer]havya yada maket bıçağı ile gelişigüzel dokunuşlarla şekil verebilirsin işe başladıkça hayalgücün sayesinde neler çıkar neler... kullanacağın derzi ve akvaryum silikonunu koçtaş tan bulabilirsin dikkat etmen gereken tek şey sağlığa zararsız olması yani su depolarında kullanılan derzler olabilir hatta fugapol un renk seçeneğide var derzden sonra renklendiriciye gerek kalmıyor.. iş bittikten sonra mutlaka en az bir hafta bir kovada leğende v.s. suyun içinde beklet her akşam suyu değiştir sonra akvaryuma koy... akvaryumda da 1-2 gün boş dursun sonra balık atarsın maalesef akvaryuma silikonlamadan batırma şansın yok mermer falan zamanla straforun üstünden kayar sıkıntı olur (tecrübe edildi )  [/QUOTE]
Serkan Bey çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.