ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
devilker
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Nisan 2014 11:52
Son Ziyaret:
06 Kasım 2015 09:39
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ilker özkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

L144 BLUE EYE LONGFİN - SÜPER RED LONGFİN - ALBİNO FULL RED LEPİSTES

SON 3 MESAJI

Vatozlarda İsim Hurafesi
Vatozlara yavrulara Protein ağırlıklı yem damızlıklara bitkisel ağırlılı yemlerle beslenmelidir. Yavrulara kesinlikle artemia öneriyorum damızlıklarada haftada 2 kere verilirse damızlıklarında yumurta sayısı artıyor yavrularda çok hızlı boylanıyor gelişiyor sebze olarak salatalık, kırmızı biber, kabak ve ıspanak rahatlıkla verebiliriniz severek yiyeceklerini göreceksiniz. yem olarakta Tropical Super Spiru Tabin-A Super Forte Tablet ve Sera Spirulina Tabs öneririm bu yemler biraz pahalıdır ama karşılığını verirler.
700 litreye hava motorum ne olmali
Ceyhun Bey Kesinlikle Resun Marka Öneririm Hem Kaliteli Hem Sessiz Hemde Fiyatları Aşırı Pahalı Değildir. Bütçenize Göre Ya Çift Çıkışlısı veya 4 Çıkışlısını Öneririm.
L144 ve cücü başlangıç
Vatoz üretimi yapacaksanız vatoz akvaryumunda kesinlikle kum veya süs taş olmamalı vatozlar akvaryumu çok çabuk pisletiyorlar ve dip çekiminde kolaylık olması amacıyla kullanılmaz vatoz akvaryumlarında görsellik hiç önemli değil zaten akvaryumda seyir zevki açısındanda bişey yokturki genelde vatoz saklanır görmek bile zorlaşır. akvaryumda olması gerekenler vatozların yumurtlaması için küp vb. ürünler, kesinlikle mango kökü vatoz akvaryumunda olmazsa olmaz suyu yumşatıyor. pipo filtre dış veya iç filtre yavru vatozları çekiyor ve ısıtıcı olması yeterli olacaktır. bu şekil vatozları loş ortamda strese sokmadan düzenli bir şekilde yavru alabilirsiniz . Vatozlarda işin püf noktası çoğu hobicininde en büyük derdi toplu yavru ölümleri ve vatozların iç parazit sorunu bunun için vatoz akvaryumuna su eklerken azar azar hattta hava borusuyla eklemenizi öneririm arkadaşların en büyük hatası bu oluyor maalesef yetişkin vatozlara bitkisel ağırlıklı yavru vatozlar ise protein ağırlıklı besenmelidir ve kesinlikle yavru vatozları büyük tanklarda artemia ile yetiştirin farka inanamayacaksınız. aklınıza takılan bişey olursa özelden yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım. Teşekkürler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.