ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AdamHaklıBeyler
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Aralık 2014 00:08
Son Ziyaret:
16 Temmuz 2015 22:09
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kenger Emirhan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kenger Emirhan

SON 2 MESAJI

Sürtünme sorunu

berat kardeşim öncelikle kusura bakma mesaj hakkım sınırlı olduğu için dönemedim kırmızı prenses (paslı) olarakta tabir ediliyor.



ozan kardeşim 2 haftadır beraberler medem simdi yesinlerki ? saatlerdir onları izliyorum herhangibir saldırılarını göremedim sarımsak suyuyla yem karıştırıp attım bugün ilk defa o mu tetikledi dicemde vurma falanda görmüyorum, prenses türleri barışçıl diye biliyorum farklı turlere karsı, dediğin gibiyse neden saldırır? ne önerirsin yerine ?
 
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için


sürtünme çok can sıkıcı ve balıklarda resimlerdede göründüğü gibi ağız kısımlarında beyazlaşma yanaklarında da aynı şekilde ve yanlarında beyazımsı parlaklık bulunması neyden kaynaklanmaktadır sürtünme nedenlerinden olabilirmi yardım bekliyorum sabah işe gidicem ne uyku kaldı ne bişe arkadaş
Sürtünme sorunu
bunu şimdi farkettim kuyruk erimesi gibi beyazlama farkedemedim ama kopma var sanırım şimdi farkettim bunu yaklasık 3 saat önce sarımsak suyuyla yem karıştırıp vermiştim umuyorum bundan olmamıştır çözüm olarak bir kaç yerde bu yönde paylaşım vardı, umuyorum yanlış yapmamışımdır,
sürtünme çok fazla düzeyde hepsi sürtünüyor ve agresifce sürtünme halini alıyor yarın o söylediklerini alıcam petshopcudan, yardım bekliyorum tedavi yöntemi ne şekilde yapmam gerekir ne almam gerekir yardım lütfen.
 
 
 
 
 
24 saat 2 mesaj kuralına takılığım için yeni kullanıcı adına başvurmak zorunda kaldım forum yetkilileri ve üyelerinin affına sığınıyorum durum acil olduğu için tekrar özür dilerim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.