ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
adem 25
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
16
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Mayıs 2015 21:32
Son Ziyaret:
03 Ocak 2016 00:09
Toplam Mesaj:
107 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
adem sanalan
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1900
Yaş:
124
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yüzde ısrar etme doksan da olur. İnsan dediğinde noksan da olur. Sakın büyüklenme elde neler var. Bir ben varım deme yoksan da olur. Hatasız dost arayan dosttanda olur... MEVLANA Adem

SON 10 MESAJI

Frontozalara Bakar Mısınız?
Hocam balıklar brundi benimde var7 adet. Cinsiyet icin erken daha akvaryum hacmi cok az. Scary arkadasimiz baliklariniz 1.5 yasinda dio ama okadar deiller frontoza sabır işidir biraz . aydinlatmaniz beyaz fakat cok parlak olmasin.
O veyaz kayaları cikarıp koyu renk taslar koyabilirsiniz iyi hobiler.
Parazit
Saolasın hocam
Parazit
[QUOTE=Va_sil]3000 litremi?[:?][/QUOTE]
Hocam 3000 dil 300 litre
Parazit
İyi hobilet arkadaslar 1000*60*50 ölçülerinde tsnkımda 7 adet frontoza beslemekteyim. Balıklar 7 aydır bende ve sağlıkları gayet iyi. Fakat bu gün eve geldiğimde camda 1 mm boyunda solucana benzer beyaz parazitler gördüm bunlar nedir ve nasıl temizlerim yardımlarınıza ihtiyacım var. Boyu fev 1300 dıs filtre atman icfilitrem mevcut. Dış filtremde porselen lav kırıgı sünger elyaf ve karbon kullanmaktayım. Yem olarakta dana yüreği kuru karides kuru kan kurdu sera discus ve seranın bitkisel yemlerini kullanmaktayım.
Yavru Frontosa Burundi Bakımı Hakkında
Balıklarınız hayırlı olsun eşref bey arkadaş gereken bilgileri söylemiş. Benim belirtmek istediğim frontoza sabır işidir, ilk başlarda sıkıcı gelir fakat zamanla balıklarınız büyüdükçe zevklenecektir. Ara sıra evinize hamsi aldığınızda derisini alıp küçük küçük doğrayıp verin acayip yiyolar normal yemeden daha fazla tüketiyorlar
Frontosalarım Büyüyor
Selam arkadaşlar 6 ay önce karma malaviden tektür frontosa ya geciş yaptım 7 adet yavru frontosa aldım. Aldığımda hepsi aynı boyda idi. Şu an 3 tanesi baya büyüdü hatta biri kafada yapmaya başladı. Diger 4 tanesi fazla büyümedi. Büyük ihtimal dişiler. Ben bunlara dana yüreği tetra discus yem, kan kurdu, kuru karides, ara sıra derisi alınmış hamsi ve ayda bir sarmısak suyunu yemlerine katarak veriyorum. Şimdi sizden daha net bir şekilde cinsiyet ayrimı yapabileceğim bir yöntem biliyorsanız benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Bide bu verdiğim yemlerde eksik veya abes olani varsa bilgilendirirseniz sevinirim iyi hobiler.
Yem Tavsiyesi Ve Programı
Selam arkadaşlar 300 litre tankım var ve içinde 7 adet 3 cm boyunda frontozam var balıklar büyüdükçe dişi erkek oranını ayarlıyıp sayıyı düşürcem. Simdi elimde tetra ve sera markalı bir kaç yem bulunuyor 3 günde bir sefer bitkisel yem atyorum. Arkadaşlar ben bu balıkları nasıl yemlemeliyim ne şekil bir program uygulamalıyım. Birde ben bu frontozalara evde tem nasıl hazrlarım tarif bilen varsa bilgilerine ihtiyac duymaktayım. Yardmlarınız için simdiden tesekkürler.
Ciklet Akvaryumu Temel Sorular, Yem,balık Uyumu...
Hocam öncelikle tankın hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla mücevherler eş tutan balıktır ve yumurtalarını düz zemine bırakırlar. Yani ağızda kulucka yapmazlar. Çifylestikleri zaman bu balklar cok saldırgan olur yuvayı korumak için diger balkları kovalarlar ve hatta öldürebilirle. Bence mqlavi tankıba mücevher koymanız iyi olmaz
Tek Türe Geçiş Frontoza
Selam iyi hobiler arkadaşlar bugün 23 adet karma malavilerimi verip 7 adet yavru frontoza aldım. Akvaryumum 100*50*60 300lt simdi frontozalar için akvaryumun dizaynı nasıl olmalı elimde bitksel ve et karışık yem var uygunmudur. Bunları besleyen arkadaşlar püf noktaları nelerdir birde bunlarında ara sıra yemlerine sarımsak suyu katayımmı bilgilerinize acil ihtiyacım var.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.