ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AhestE
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Nisan 2007 22:26
Son Ziyaret:
18 Şubat 2010 22:18
Toplam Mesaj:
25 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Resul
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
cnc torna oparatörü
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

GeNÇ_FeNeR_BaHÇeLiLeR

Resul UYKUZ

SON 10 MESAJI

2008'in İlk Maçı (Fotoğraflı:))-İstanbul
Selamlar
 
Yine çok harika bir buluşma gerçekleşti , soğuk ve kar yağışına aldırmadan katılıp ortamın ısınmasına katkıda bulunan bütün  arkadaşlara , abilerime ve ablalarıma teşekkür ediyorum. ClapClapClap
 
Bu hafta maçın yıldızı olan arkadaşımız Rıdvan'ı tebrik ediyorum , hayırlı tezkereler diliyorum. Seni unutmadık , unutmıycaz Fenerbahçe'li kardeşim.
 
Büyük Kaptan LEVENT abi çiğköfteler ve şalgam suyu için tekrar teşekkürler. Kaptanlık bandı Bülent KORKMAZ' a bile bu kadar yakışmıyordu.Büyük Kaptan sen bizim HER ŞEYİMİZSİN...Thumbs%20Up
 
KAAN kardeşim resimler çok güzel olmuş ellerine sağlık.Clap
 
Bir sonraki buluşmada tekrar görüşmek üzre hoşçakalın..
 
Sayıgılarımla...            Roberto CARLOS
AhestE2008-01-07 17:45:15
İstanbul Halı Saha Maçı(Devam...)

Selam

Keyifli bir buluşmayı daha geride bıraktık katılan tüm arkadaşlara ve abilerime teşekkür ediyorum ayaklarınıza yüreklerinize sağlık, gelemiyen arkadaşların gönüllerinin bizimle olduğunu bilmek dahi yeterli inşallah gelecek haftalarda tekrar beraber oluruz.
 
Hafta içinde internete giremediğim için şimdiden haftaya yapılacak olan halı saha buluşmasının kadrosuna yazarmısınız, bir fırsat bulup girebilirsem resimleride görmek isterim.
 
Keyifli ve sağlıklı bir hafta geçirmenizi dilerim, saygılar...
İstanbul Yine Maçta 2!(Fotoğraflar 3. Sayfada.)
Selamlar
 
Arkadaşlar yeni halı sahamızda 14 kişilik kadro ile oynanır sanırım kadro şuan 10 kişi olmuş maç gününe kadar eminim o boşluklarda dolar. Yeni katılımlarla dostluk ortamının dahada büyümesini temenni ediyorum.
 
Hakan kardeş eski halı sahanın önünden çıkan yolu biliyorsun sanırım o yoldan düz olarak yukarı çıkıyorsun ana caddeye kadar halı saha direk kaşında.Ayrıca ben bu hafta da cumartesi günü ikitellide olucam sende ordan geliyorsun sanırım ben güngören bağcılar sitesinde olucam eğer sanada uyarsa beraber gelebiliriz.
 
Hafta sonu görüşmek temennisiyle saygılar...
İstanbul halı saha maçımızdan kareler.(güncellendi
Selamlar
 
Yine çok keyifli bir akşam oldu dostluk ortamı her zamanki gibi en üst düzeydeydiClapClap. Gerçi ben maçın ikinci yarısına yetişe bildim ve maç öncesi muhabbetini kaçırdım ama maçtan sonraki çiğ köfte ve baklava partisi çok keyifliydi (kesenize bereket). Ortama katılan tüm arkadaşların ve abilerimin yureklerine ayaklarına sağlıkHug.
 
Doğan kardes isimleri haırlıyamadığını söylemişsin ben Carlos forması ile takım arkadaşındım. Fotoğraflarda çiğköftenin üzerine limon sıkarken çıkmşım böyle daha iyi hatırlarsın sanırımSmile.
 
Haftaya Sağmalcılar halı sahasında görüşmek temennisiyle herkeze iyi bir hafta diliyorum hoşçakalın, saygılar, sağlıklı balıklarThumbs%20Up...
AhestE2007-08-26 18:08:59
İyiki Varsın Futbol.İstanbul Süper Lig
Selamlar
 
Tekrar bir araya gelip özlenen halı saha maçlarımıza başlıyoruz sonunda. Leven abi Ekrem hafta sonu okul işlerini hallemek için Çanakkale'ye gidebilir bu hafta gelemiycek ama kısmetse önümüzdeki haftalarda tekrar aramıza katılıcak herkeze selamları var. Kendimize ait bir futbol topumuz olması iyi olur bence. Hafta sonu görüşmek üzre hoşçakalın sağlıklı balıklar.
 
Saygılar...
AhestE2007-08-22 23:21:11
İstanbul halı saha maçları bittimi ?
Selamlar
 
Levent Abi Eylül ayı demiştin ama ilgi bayağı bir yoğun,daha erken bir zamanada alabiliriz maçı. Yeni arkadaşlarımızında katılımıyla sohbet ortamı daha bir güzelleşecek gibi geliyor. İlk organizasyonda görüşmek üzere.
 
Saygılar..
lafayette2007-08-08 23:13:12
6.istanbul P.L Buluşması 07/07/07 ve Resimleri
Selamlar
 
Aranızda olmayı çok istememe rağmen iş dolayısı ile gelemedim, güzel geçeceği belliydi resimlere bakınca çok şey kaçırdığımı anladım. Levent abi katılamamış olsamda çabaların için teşekkür ediyorum, yine çok keyifli bir organizasyon olmuş, bir dahaki buluşmada aranızda olabilmek dileğiyle hoşçakalın.
 
 
Saygılar, sağlıklı balılar...
AhestE2007-07-11 00:10:51
07/07/07 6.İstanbul Pierre Loti Buluşması
Selamlar
 
Levent abi benide listeye eklermisin.
 
Hafta sonu görüşmek üzre.   Saygılar...
41.İstanbul halı saha maçı(MAŞALLAH)
Selamlar
 
Bu günki maça gelen herkeze tek tek teşekkür ediyorum. Yine çok keyifli bir maçtı, ve dediğim gibi yine namağlup olarak tamamladım maçı.
 
Öncelikle takım arkadaşlarımı ve abilerimi kutluyorum yine çok iyi bir mücadele sergiledik, bi ara maçı aldık diye saldık kendimizi ama fark 1 e inince  tekrar toparlandık ve maçı kazanmayı başardık.
 
Rakip takım çok iyi mücadele etti ama biraz kaleci eksiği yaşadılar eğer Serdar aramızda olabilseydi çok daha keyifli bir maç olurdu gibi geliyor bana, Kaan ve büyük kaptan Levent abi muhteşem bir dönüş yaptılar. Takdir edilmeyi hak ettiler. Ayaklarınıza sağlık.
 
Levent abi haftaya Serdar, Faruk abi ve Ekrem de gelirse 15 kişi olucaz saha ufak gelimiycekmi biraz. Eğer bir iki kişilik daha katılım olursa turnuva yapabiliriz diyorum halı sahayı iki saatlik kiralayıp 40 ar dakikadan 3 maç olur daha zevkli olur hemde uzun zamandır planlanan turnuva isteğimiz gerçekleşir...
 
Saygılar...
41.İstanbul halı saha maçı(MAŞALLAH)
Selamlar.
 
Abi sizin takım exnamağlup, ama ben hala namağlup lük ünvanımı koruyorum benim olduğum takımlar bu zamana kadar oynanan maçlarda hiç kaybetmedi, ki size ex ünvanın verildiği maçta beni diğer takıma yazmıştın.Ben pehlivanlar takımında olduğuma göre bu haftanın favaroside güreşe doymayan pehlivanlar gibime geliyor.
 
Ekrem'le konuştum maça gelmeyi oda çok istiyo ama dayıma yardım ettiği için geçen hafta sonu gelemedi bu haftaki durumu yarın(cuma) belli olucak sanırım, eğer o gelirse benim yerime oynar bende dinlenmiş olurum bu hafta.
 
Görüşmek üzre saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.