ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aytekin66
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Mayıs 2007 17:58
Son Ziyaret:
03 Ekim 2008 18:41
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ayhan tekin
Doğum Tarihi:
01 Kasım 1966
Yaş:
57
İl:
Çankiri
Meslek:
memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Frontoza
 
 
Tüm balık severlere selamlar, resimdeki frontozalarımı daha önce yavru ikende sizlere göstermiştim, şu an bayağı büyüdüler en üstteki frontoza alttakini devamlı ısırıyo sebebini anlayamadım zavallı devamlı saklanıyo acaba eşmi tutmaya çalışıyo yoksa cinsleri aynı ondan mı kavga ediyorlar bilemedim. Acilen cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla.
aytekin662008-04-28 00:01:40
Calvus
Herkese iyi geceler dileklerimle, akvaryumdan calvusumu çıkartırken zıplayıp yere düştü hemen alıp akvaryuma attım ama kayaların arkasında devamlı ağızını açıp açıp kapatıyor, acaba yapabileceğim bir şeyler varmı arkadaşlar bilgisi olanlar acilen cevaplarlarsa çok sevinirim.
 
Saygılarımla.
AKVARYUM YAPIMI

Camcı tanıdığım bir arkadaş, bana elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor. Daha öncede akvaryum yapmıştı hiç sorun olmadı. Ayrıca alttan ve üstten kuşak atılacak bunun yanısıra köşelerede üçgen biçiminde  köşelerede kuşak atacak.

Diğer yandan bu büyüklükteki bir akvaryuma nasıl bir dış filtre tavsiye edersiniz oda ayrı bir sorum. Teşekkürler.
AKVARYUM YAPIMI

Selam arkadaşlar, en az 300 veya 400 litre su alabilecek yeni bir tank yaptırmak istiyorum. Dün camcıyla görüştüm. 10 mm camın yeterli olacağını söyledi yaptıracağım akvaryum boyu 1,20 eni 45 cm yüksekliği ise 60 cm civarında düşünüyorum. Sizce bu ebatlar 3 adet frontoza, 4 adet calvus ve 6 adet leleupi için yeterlimidir. Ayrıca 10 mm cam bu yükü taşırmı cevaplarınız için teşekkür ederim.

LELEUPİ EŞ TUTMA
Selam, 4 adet black calvus, 6 adet leleupi ve 2 adet de frontoza var akvaryum 80 lik biliyorum küçük ama balıklar fazla büyümeden akvaryumu değiştirmeyi düşünüyorum.
 
Saygılarımla.
arka fon strafor
Selam arkadaşlar. Arka fon hakkındaki forumdaki mesajların tamamını hemen hemen okudum sayılır. Öğrenmek istediğim ilerleyen zamanlarda fonlar kirlenir ve yosunlaşırsa temizlemesi kolaymı.
LELEUPİ EŞ TUTMA

Arkadaşlar iyi günler dileklerimle;

2 adet leleupim iki gündür yuvadalar, bazen erkek giriş çıkıyor. Sizden öğrenmek istediğim acaba yumurtalarını bırakmış olabilirlermi ? veya ikisinide başka bir akvaryuma alsam sorun olurmu ?
 
Saygılarımla.
LELEUPİ EŞ TUTMA
Arkadaşlar iki adet leleupim eş tuttu galiba. Bazen ikisi birden küpe giriyor biri devamlı içeride bekliyor, ama erkeği devamlı hareketli kimseyi yuvaya yanaştırmıyor. Sizce yumurtayı bırakmış olabilirlermi ? ikisinide başka bir akvaryuma alsam sorun olurmu.
 
Teşekkürler.
fugo pool 2900
Selam arkadaşlar, siz koskoca İstanbul'da bulamıyorsanız, benim Çankırı'a aramama gerek kalmadığını düşünüyor ve bende ortak olmak istiyorum. Ama bana nasıl göndereceksiniz.
neden frontoza moba
Selam arkadaşlar;
 
Sabahtan beri okuyorum Frontaza hakkındaki bilgileri yarın 3 akvaryumcunun adresini aldım sertifikalı frontoza satıyorlarmış kimi moba diyor, kimi kapamba şaşırdım kaldım. Benim niyetim blue zaire idi yardımlarınızı bekliyorum.
 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.