ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eomzianne
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mart 2009 19:37
Son Ziyaret:
11 Ağustos 2010 14:05
Toplam Mesaj:
77 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ibrahim düzgün
Doğum Tarihi:
08 Mart 1991
Yaş:
33
İl:
Içel
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

frontozaa

SON 10 MESAJI

Dişi Yunus İle Erkek y. arasındaki boy (foto ekli
Yaşayan kayalar şimdilik güzel ve sakindirler ancak zaman ilerledikçe büyürler ve birgün bi bakarsın akvaryumda 2. dünya harbi kopmuş. Yani yol yakınken siz onlardan vazgeçin hatta forumda ilan bırakarak malavi türleri ile takas yapın hem siz mutlu olun hemde başka arkadaşlar. Size yardımcı olmak isteyecek birçok hobici bulabilirsiniz :)
SAYGILAR
Yunus yemi ile ilgili...
Balıklarınız daha yavru boyundalar dediğim gibi bu yemler balıklarınız için ideal dir ve renklerinde gözle görülür derecede değişiklikler olur. Bendede var şu anda yavru yunus ben günde 4 defa yemliyorum. et - ot - et - sera flora pul yem

bu arada mersinde sahilde oturduğum için devamlı tekneyle balık avına gidiyorum ben yem olarakta kargı midye kullanıyorum. Midye ve karides te vermeni tavsiye ederim tabi temin edebilirseniz

eomzianne2010-06-10 20:37:18
Akvaryum İçin En Çok Kullandığınız Ürünler Nedir ?
Bencede dış filtre. Araştırmadan aldığım ve sonradan çok pişman olduğum ve içiminde cız ettiği bir konu bu benim. Keşke burdan 2. ellere baksaydım diyorum şimdi ama olan oldu 200 lira verdik.
Yunus yemi ile ilgili...
Bence karıştırma genelde farklı öğünlerde ver. Örneğin sabah yeşil olanı ve daha sonradaki yemlemende kırmızı olanı ver. Yani karıştırarak verirsen sadece kırmızı olana yönelirler bu arada balıklarınızın boyları kaç cm acaba ?
Sp'in agzinda yumurta var mi?
Bende arkadaşlara katılıyorum yeme gelmiyorsa azda olsa yavru olabilir. Bekleyip görmek lazım nasıl olsa 15. günden sonra yavru ağızda görülmeye başlıyor.
Yunus için en iyi yem...

Kardeş buradada diğer arkadaşların belirttiği gibi bitkisel yem sera granugreen ver, etçil olarak ise sera granumeat ver ve ayrıca ek olarak istersen seranın pul yemlerinden flora kullanabilirsin. Daha öncedende forumda araştırmalarıma dayanarak ve gördüklerimede dayanarak yazıyorumki pets family isimli yemi pek önermiyorum. Nezaman bu yemi kullansam bir balığa direk renginde solma oluyor ancak sera ve tetra yemlerde tam tersi renkleri mükemmel bir şekilde mavileşiyor tabi herkesin görüşü farklıdır.

SAYGILAR..
eomzianne2010-06-09 16:20:30
Yunuslarım Neden Yumurta Almıyor
Arkadaşlar sorunu bugün çözdüm. Erkek yunusum öldüğü için yeni bir yunus almıştım. Ancak benim 19 cmlik dişi yunusum anladımki bu erkek üzerinde baskınlık kurmuş. Hatta bu dişi diğerlerinide rahatsız ediyormuş. Şimdi o dişiyi ayırarak diğer akvaryumuma alım umarım bu sefer yavru alma durumum olur. Erkeğin boyu 18 cm diğer dişim 14 cm
Dişi Yunus İle Erkek y. arasındaki boy (foto ekli
Erkek baskınlık kurarsa bi problem çıkacağını sanmıyorum. Benimde dişi yunusum 19 cm erkek ise 14 cm ama yavru alıyordum. Bir öneri daha bende yaşayan kayalarınızı o akvaryuman çıkartın ilerde size sorun üzerine sorun yaratır.
Saygılar..
Yunuslarım Neden Yumurta Almıyor
:) kaya tuzunu nerde bulabilirim bu konularda biraz bilgisizim ama
Yunuslarım Neden Yumurta Almıyor
Arkadaşlar balıkları aldığım arkadaşla görüştüm akvaryumundaki kum değil maddi sıkıntıdan dolayı mermer kırığı koymuş o. Peki buna nasıl bir açıklama gelicek ben balıkları almadan önce 1 dişi 60 civarında yavru veriyormuş bende tık yok anlayamadım bu işi :S

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.