Ryukin Japon Balığım
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2015 15:48
Tamama ozaman balıklarınnı sağlığı yerinde bundan sonra haşlanmış sebzeleri ihmal etme annen yemeklere katmadan önce haşlanmış sebzelerden biraz ayırsın mercimek kadar balık başına at yesinler bir ögün, haşlanmış havuç, haşlanmış yemek kabağı, karnıbahar, brokoli, semiz otu yaprağı, kara lahana yaprağı, papates arada, çeşitler çoğaltılabilir, baklagillerden haşlanmış fasulyenin kabuğu soyulmuş gibi. 7 balığa 2 bezelye az gelir japonsa 4 tane verebilirsin balık başına birde olur.[EDIT]mesutok,2015-06-30 15:49:43[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2015 15:49
Ufalayıp yedirdimm.
Çok sağolun.
Çok sağolun.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2015 15:50
Haşlanmış bezelye zaten parmağınla dokununca ezilir onun için dış zarını soy biraz parmağınla sık fazlada dağıtmadan at onlar onun kapar ağzında ezer yutarlar. Çok ezersen suyu bozarsın balıklar toplamaktada zorlanır toz gibi ezme yani suya.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2015 15:51
2 bezelye yeterli mi şuanlık yoksa atayımo şuam
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2015 08:15
Haşlanmış bezelye, haşlanmış ıspanak yaprağı gibi başlıca bu iki sebzeyi ihma etme ara sıra var kabızlığı önler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir