Salatalık


emrecannnnÇevrim Dışı

Kayıt: 20/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 264
emrecannnnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 17:06
Demekki çok seviyolar 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BurhanbeyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 21/02/2011
İl: Kayseri
Mesaj: 883
BurhanbeyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 22:50
Bunu bende deneyeceğim aklıma düşürdünüz

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrecannnnÇevrim Dışı

Kayıt: 20/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 264
emrecannnnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 16:37
Ben şimdi marul yediriyom iyice organik besliyecem 

protein olarak kendi yediğimiz hamsi palamut vs.. veren oldumu hiç

Amacım aylardır 2 çeşit kuru yemle beslediğim balıklarım için biraz çeşit bulmak sağlıkları için
emrecannnn2011-09-25 16:40:59

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

master206Çevrim Dışı

Kayıt: 19/10/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 29
master206Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 20:54
 vay canına . bunların hepsi haşlanmalı mı ? 
başka ne verilebilir sp lere ? 

salatalık havuç ıspanak ?? başka ? :d

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mcjoopÇevrim Dışı

Kayıt: 09/08/2011
İl: Ankara
Mesaj: 56
mcjoopÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 21:36


Havuç ve ıspanak haşlanmalı bide kabızlık için haşlanmış bezelye verilebilir. Ancak salatalık kaynatılıyormu onu bilmiyorum.



Havuç ve ıspanak haşlanmalı bide kabızlık için haşlanmış bezelye verilebilir. Ancak salatalık kaynatılıyormu onu bilmiyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

builderÇevrim Dışı

Kayıt: 15/07/2006
İl: Kütahya
Mesaj: 281
builderÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 21:44
Salatalığı haşlamaya gerek yok. Kabuklarını kalınca soyup özünü ortaya çıkarmanız yeter.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SHERQUANÇevrim Dışı

Kayıt: 13/08/2011
İl: Çanakkale
Mesaj: 100
SHERQUANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 23:00
Ah şu buharda pişiren aletlerden almak lazım şimdi bide

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SolanoÇevrim Dışı

Kayıt: 06/05/2011
İl: Ankara
Mesaj: 644
SolanoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2011 23:24
Salatalığı haşlayınca besin degerleri zayıflar diye biliyorum sonuçta haşlamadan yiyoruz ben denedim ilk verdiğimde yüzüne bakmadılar tok olduklarından ama ilk etapta 12 saat aç bıraktım sonra koydugumda 5-6 dakikada 13 adet yunusun oldugu tankta salatalıktan eser kalmamıştı

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrecannnnÇevrim Dışı

Kayıt: 20/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 264
emrecannnnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 00:36
Ben hafif sıcak suda 5 dakka bekletip vericem marul falanda aynı şekilde vercem

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

dominoumitÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/01/2011
İl: Izmir
Mesaj: 863
dominoumitÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 04:10
Salatalıgı haşlamanıza gerek yok iyice yıkayın enlemesine ikiye ayırıp akvaryumun içine atın ertesi gün kalanı akvaryumdan cıkarınki suyu bozmasın cok sıklıkla verilmesi iyi degildir normal proteinsel yemleme yapılmalı haftada birde bu tip beslenmeli ihtiyaç dahilinde ıspanagı haşlayıp verebilirsiniz direk olarak onuda severek yiyeceklerdir iyice haşlanmış yumusacık olmus bezelyeyide üst zarını cıkarıp hafif ezerek verebilirsiniz haşlanmış havuç ta renk verici özelligi vardır kırmızı ve turuncu tonları üzerinde barındıran balıklarda renklerin canlılıgını saglar kaynamış havucun suyunu kuru yeme emdirerek te balıklarınıza verebilirsiniz renklerinin daha canlı olmasına yardımcı olacaktır normal beslenmesini yapıp bu dogal bitkilerden sadece biri haftada bir kez verilmelidir u tur beslenmerin ardından artan yemler akvaryumdan cıkarılmalı ve %20 su degişimleri yapılmalıdır balıgınızın saglıgı renklenmesi ve büyüme hızı acısından önemlidir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TitWobbleÇevrim Dışı

Kayıt: 31/07/2011
İl: Balikesir
Mesaj: 391
TitWobbleÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 12:47
       Sıra sıra hepsini sarı prenseslerim için deneyeceğim. Şimdi akvaryumda ağzı dolu balığım var. Hem canı çeker yiyemez. Hem de akvaryuma salatalık koyarken kapağını açıp elimi daldırmam yumurtaları atmasına neden olabilir diye düşünüyorum. Hepsinin ağzı boşken ve açken deneyeceğim. 
       Akvaryuma farklı bir şey attığımda genelde tüm damızlık ve yavrular o şeyin etrafını sarıyorlar. Bir iki ısırık atıyorlar. Akvaryuma yeni balık koyarken ısılar eşitlensin diye poşetle akvaryuma saldığım balığın poşetini falan hep yırtıyorlar.
TitWobble2011-10-23 12:48:25

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SHERQUANÇevrim Dışı

Kayıt: 13/08/2011
İl: Çanakkale
Mesaj: 100
SHERQUANÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 13:27

Tarifleriniz garnitürü gösteriyor en güzeli bir kavanoz garnitür alıp vermek öyleyse


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

dominoumitÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/01/2011
İl: Izmir
Mesaj: 863
dominoumitÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2011 19:43
[QUOTE=SHERQUAN]

Tarifleriniz garnitürü gösteriyor en güzeli bir kavanoz garnitür alıp vermek öyleyse

[/QUOTE]

Kimyasallarla konserve haline getirilen gıdaların faydası olmayacaktır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emrecannnnÇevrim Dışı

Kayıt: 20/11/2010
İl: Ankara
Mesaj: 264
emrecannnnÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2011 15:12
Dün markette dolaşırken dondurulmuş et reyonunda karides gördüm aklıma hemen balıklar geldi hiç deneyen varmı karides yerlermi 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir