vatoz için el yapımı yem
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2013 23:57
Bundan daha basiti yok;
Salatalığın kabuğunu soyup ortadan dikine kesin. Çay kaşığı yardımı ile akvaryuma bırakın. 2-3 saat sonra içi boş olarak alın.
Salatalığın kabuğunu soyup ortadan dikine kesin. Çay kaşığı yardımı ile akvaryuma bırakın. 2-3 saat sonra içi boş olarak alın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 03:25
Kırmızı biberi aynen salatalık gibi ortadan ikiye kesip içindeki çekirdeklerden temizledikten sonra verebilirsiniz, haşlanmış havucu da iyi yiyor benimkiler. Bir de henüz denemediğim bir tarif var: http://www.akvaryum.com/Forum/ev_yapimi_karides_yemi_yapilis_ve_kullanimi_k530635_sn1.asp
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 14:44
Haşlanmış ve kabuğu çıkartılmış bezelye
Haşlanmış ıspanak
Kabak
Haşlanmış patates
Haşlanmıştan kasıt yumuşatmaktır,örneğin patates bizlerin yiyeceği kadar haşlanmamalı,bezelye dış kabuğunu atacak kadar,ıspanak zaten çok çabuk pişer yumuşayacak kadar.
Haşlanmış ıspanak
Kabak
Haşlanmış patates
Haşlanmıştan kasıt yumuşatmaktır,örneğin patates bizlerin yiyeceği kadar haşlanmamalı,bezelye dış kabuğunu atacak kadar,ıspanak zaten çok çabuk pişer yumuşayacak kadar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 00:01
hepinize teşekkür ederim...peki bunları her defasında haşlamak mı lazım yoksa saklama yöntemi falan var mı???ne bileyim hepsinipüre gibi harmanlasak falan??
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir