Vücut geliştirme bakarmısınız ?S


OrdiBukoÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[B]8845,1[/B]
Kayıt: 09/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 7741
OrdiBukoÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2015 01:16
[QUOTE=sancare]Özkan kardeşim selamlar,birçok kez spor yapmayı denemiş 2-3 ay sonra çok fazla gelişim olmayınca usanıp bırakmış bir tipim.1,5 yıldır Herbalife bağımsız distribütörüyüm yani işim insanları sağlıklı beslemek/beslenme koçluğu yapmak ve buna bağlı olarak spor/beslenme konularında fena denmeyecek bir bilgiye sahibim.Elimden geldiğince sana yardımcı olayım.
Yaşın henüz genç, istediğin yapıya erişebilme şansın var.Zamana yayarak yapmalısın bunların tamamını.Evde çalışabileceğin,kendi vücut ağırlığınla bile yapabileceğin bir sürü hareket/antreman çeşidi var.Öncelikle nasıl bir antreman yapacağını (iyi bir çizelge ) kararlaştır.Sonrasında beslenme konusuna çok dikkat et.Çünkü iyi bir sonucun formülü %80 beslenme %20 antremandır.
Hazırladığın beslenme düzeninde sana yetecek protein kaynağı ne yazıkki yok.Zaten vücut yağ oranın az görünüyor,yani kasların hacimlendiğinde hemen fiziksel olarak kendini gösterecek.
Acizane tavsiyem,sabah kahvaltını kısıtlamadan yapman.Öğrenci olduğundan öğlen yiyebileceklerin belli.Ancak akşam yemeğinde yiyeceklerini et,tavuk,balık,nohut,mercimek,kuru fasulye,bezelye,bulgur pilavı gibi protein kaynaklarından seçersen senin için daha faydalı olacaktır.
Yoğurda çok önem ver.Akşam yatarken süt içme.Vücudunu gece yoracaktır yorgun uyanmana sebep olur.
Spor konusunda koçluk yapacak bilgim yok ancak yaklaşık 5 aydır faal olarak spor yapıyorum. Başlangıçta setleri 3*10 olarak uygularsan kaslarına ani yüklenmelerden kaçınmış olursun.
Soruların olursa buradan yanıtlamaya çalışırım.
Sevgiler
[/QUOTE]

Herbalife ile ilgili zamanında bilgi almıştım geri dönüşler nasıl size? İnternette dokunan zarar gören bir azınlık ve memnun kalan epeyce insan yorumu görmüş ama olumsuzluk endişesiyle denemekten vazgeçmiştim herbalife'ın geri dönüşlerinden bahseder misiniz?

Ben ameliyat sonrası ciddi kilo aldım spor yapmama ve beslenmeme dikkat etmeye çalışmama rağmen kilo kaybedemiyorum ameliyat sonrası normal diyorlar ama sabrım kalmadı :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sancareÇevrim Dışı

Kayıt: 17/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1001
sancareÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2015 22:55
Sercan bey 1,5 yıl önce tanıştım bu marka ile.Tanıştığımda eşim kilo problemi olduğunu düşünüyor ve bu marka konusunda ısrar ediyordu.Bu arada eşim İsviçreli.Biraz araştırdım ancak araştırmalarım karşısında dehşete düştüm.Zaten ön yargılıydım birde internette okuduklarımdan sonra tamamen karar vermiştim.Asla olmaz diye.Eşim ısrar etti ve ondan isviçre'de Herbalife'ı araştırmasını istedim.Araştırmaları sonucunda İsviçre'nin markaya onay verdiği, ülkede satılabileceği ve satıldığı bilgisine ulaştık. 1.74 boyunda 74 kilo iken bana Obez'sin dediler.Eşimle birlikte yemeye başladım.Bende değişimler, eşimde değişimler başlayınca çevremde insanlar bana ne yaptığımı sormaya başladı.Üzerinden 1,5 yıl geçti.Ben 7, eşim 13, annem 17 kilosundan kurtuldu.Her ay düzenli olarak kan tahlillerimizi ve kontrollerimizi yaptırdık.Sonuçlar inanılmaz.Sağlık kalitesindeki gelişim iyi beslenmeye bağlı mükemmel. Son 8 aydır tek iş olarak Herbalife ile ciddi ilgileniyorum.Çevremdeki insanlara iyi beslenmeyi, nasıl iyi besleneceklerini ve iş fırsatını anlatıyorum.Ürünleri 1,5 yıldır yiyen bir kişi ve işi 8 aydır yapan bir distribütör olarak şiddetle öneririm gözüm kapalı bir şekilde.Hatta beslenmeyi düşünürseniz beslenme koçunuz olma konusunda destek sağlayabilirim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sevgiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir