Yeni Kesilmiş Asma Dalı Kullanımı
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2018 11:23
Herkese merhaba iyi hobiler.
Fotoğrafta gördüğünüz asma dalını dün kestim. Bazı dallarında üzüm yokken bazı dallarında ise üzüm vardı. Üzüm olan yeşil dalları kopardım. Geri kalan bu kısmın kabuğunu soydum. Soyarken bazı yerleri derin soydum ve yaş kısımla karşılaştım.
Bu üzüm asma dalını akvaryumda kullanabilmek için ne gibi bir işlemden geçirmeliyim?
teşekkürler [:)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146241/260820181122341.jpg[/IMG]
Fotoğrafta gördüğünüz asma dalını dün kestim. Bazı dallarında üzüm yokken bazı dallarında ise üzüm vardı. Üzüm olan yeşil dalları kopardım. Geri kalan bu kısmın kabuğunu soydum. Soyarken bazı yerleri derin soydum ve yaş kısımla karşılaştım.
Bu üzüm asma dalını akvaryumda kullanabilmek için ne gibi bir işlemden geçirmeliyim?
teşekkürler [:)]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146241/260820181122341.jpg[/IMG]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2018 12:05
[QUOTE=Kromatit]Kuru dal olunca bir defa kaynatmak yeterli oluyor.[/QUOTE]
Sorum bunla ilgili zaten. Kuru dal değildi. Kendim kestim. Nasıl işlem uygulayıp kullanabilirim?
Sorum bunla ilgili zaten. Kuru dal değildi. Kendim kestim. Nasıl işlem uygulayıp kullanabilirim?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2018 12:28
[QUOTE=suat arslan]
Sorum bunla ilgili zaten. Kuru dal değildi. Kendim kestim. Nasıl işlem uygulayıp kullanabilirim?[/QUOTE]
bu şekilde yapacağınız tek işlem kurumaya bırakmak , bildiğim kadarıyla kuru olmayan agaç dalları kökleri vs. akvaryuma koymak sorun yaratabilir , aklıma mantıken gelen tek çare bu [:)]
Sorum bunla ilgili zaten. Kuru dal değildi. Kendim kestim. Nasıl işlem uygulayıp kullanabilirim?[/QUOTE]
bu şekilde yapacağınız tek işlem kurumaya bırakmak , bildiğim kadarıyla kuru olmayan agaç dalları kökleri vs. akvaryuma koymak sorun yaratabilir , aklıma mantıken gelen tek çare bu [:)]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2018 12:35
[QUOTE=sinanb85]
bu şekilde yapacağınız tek işlem kurumaya bırakmak , bildiğim kadarıyla kuru olmayan agaç dalları kökleri vs. akvaryuma koymak sorun yaratabilir , aklıma mantıken gelen tek çare bu [:)][/QUOTE]
bi kaç kişi ekmek fırınında ekmeklerin pişirildiği yere koy kurut dedi. [:?]
bu şekilde yapacağınız tek işlem kurumaya bırakmak , bildiğim kadarıyla kuru olmayan agaç dalları kökleri vs. akvaryuma koymak sorun yaratabilir , aklıma mantıken gelen tek çare bu [:)][/QUOTE]
bi kaç kişi ekmek fırınında ekmeklerin pişirildiği yere koy kurut dedi. [:?]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2018 12:46
[:'(][x(]Seneye mi [:/]
Ekmek fırınında 1 saat kadar kurutup sonra kaynatmayı sonra da bi kaç hafta güneşte tekrar kurutmayı düşünüyorum. Sonra suda bekletip salınım yapıp yaomadığına baķacaktım [:?][:((][:'(]
Ekmek fırınında 1 saat kadar kurutup sonra kaynatmayı sonra da bi kaç hafta güneşte tekrar kurutmayı düşünüyorum. Sonra suda bekletip salınım yapıp yaomadığına baķacaktım [:?][:((][:'(]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2018 13:02
Siz bu dalda çok ısrarcısınız, aynen fırınlayın, kaynatın, güneşte kurutun, kaynatın.
Ya da,
Bağ kenarlarında her zaman mevcut olan eski kurumuş dallardan temin edin.
Ya da,
Bağ kenarlarında her zaman mevcut olan eski kurumuş dallardan temin edin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir