120 X 50 X 60 İlk Akvaryum Deneyimim
Boyut (cm): 120 X 50 X 60 Ana Tank
Kapasite (litre): 360 Lt Ana Tank
Canlılar: Yunus, Sarı Prenses, Vatos, Çöpcü
Malzemeler: Dolphin C-1600 Dış Filitre (Ana Tank), 300 W Isıtıcı, İç Filitre, Hava Motoru,
Tetratec EX 600 Fış Filitre (Yavruluk) 100 W Isıtıcı , İç Filitre, Hava Motoru
Akvaryum Bakımı: Ayda Bir Dip Çekimi, Eksilen Durumlarda Su İlavesi 3 Ayda Bir Dış Filitrelerin Temizliği , 2 Haftada Bir iç Filitrelerin Temizliği
Kullanılan Yemler: Tetra
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Deep Torf (ph Düzenlemesi için su ilavelerinde kulanıyorum), Deep Fıshtavit Multivitamin) + bakteri ilaçlarım
Arkadaşlar üsteki malzemeleri vs. İlaçlarımı malzemelerin üzerlerine bakarak yazdım. Fazlada anlayan biri değildim. Merak üzerine kayınbiladerimin emanet balıkları vardı en üst resimde gördükleriniz. Ana tankı bacanağımla birlikte kendimiz yaptık sehbasına kadar. Malzemeleride paraya kıyıp aldım sonuçta zevkin bedeli olmuyor. ..
kayınbiladerim akvaryumunu yapana kadar biraz uzun süre oldu 6 ay gibi acemi şansıdır iki defa sarı prenseslerden yavru aldım. Pazarlık usulü :) yavrular bende kaldı hepisi şu an 6 yunus yavrusu 30 tanede sarı prenses yavrusu var elimde ana tank boş ( balıkları verdim) yazın yavrularımı ana tanka alacağım.
bilgisi olan üsdatlardan ricam şu anki yavrularım 2,5 -3 cm boyunda 4-5 aylık civarında. Bu süre için boyları normalmi ve bu yavrulardan ne zaman yavru almaya başlarım.
(yeni doğmuş sarı prensesten ne kadar süre sonra yavru almaya başlanıyor)
ayrıca tankımla ilgili yorum ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
şimdiden teşekkürler. ...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar..
Yorumlarınız için teşekkür ederim dostlar..