15 Dakikada Görselliği bozmayan Dış Filtre Yapımı (Yeni video)
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 21:58
İzoleti ve aktif karbonu nerden temin edebilirim fiyatları ne kadar ve ya onların yerine kullanabileceğim alternatif bir şey varmı yardımcı olursanız sevinrim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 22:21
Filtre yi yaptım ama şuan sade içinde dübel sünger elyaf biçiminde zeolit ve aktif karbon yok ...bi sorum olacak aktif karbonun yerine ne kullanabilirim
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 22:27
Mangal kömürü kullanabilirsin iyice yıkadıktan sonra aktif karbon görevini görür.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2011 23:11
Akvaryum silikonu olmadı için normal silikon kabı kullansam bir sakıncası olur mu?Kerten2626 2011-12-18 12:58:07
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2011 00:21
Mangal kömürünü dezenfekte etmenize gerek yok, bol su altında birkaç dakika ovarak yıkayın ve kullanın. Temizlemek istediğinizde, hazırladığınız tuzlu sıcak su içinde (tamamen gömülü kalacak şekilde) 5-10 dk. tutmanız ve sonrasında yine bol suyla durulamanız yeterli olur.
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 03:32
İyi akşamlar. Ben bu filtreyi yapmak için 135 litre akvarym için sobo w-320 f filtreyi kullansam bi sıkıntı olurmu kafa motoru olarak? 550 /h debisi sanırsam . Filtreniz gercekten cok iyi tebriklerrr
caneria 2011-12-17 03:32:34
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2011 10:52
[QUOTE=caneria]
İyi akşamlar. Ben bu filtreyi yapmak için 135 litre akvarym için sobo w-320 f filtreyi kullansam bi sıkıntı olurmu kafa motoru olarak? 550 /h debisi sanırsam . Filtreniz gercekten cok iyi tebriklerrr
[/QUOTE]
O filtre çok küçük kalır bana göre pek verim olmaz ama hiç yoktan iyidir.
O filtre çok küçük kalır bana göre pek verim olmaz ama hiç yoktan iyidir.