15 Dakikada Görselliği bozmayan Dış Filtre Yapımı (Yeni video)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba Arkadaşlar.
boş Silikon kutusundan dıy dış filtre yaptım kurulumu bugün yeni yapıldı sızdırma 0 dır. Filtre için herkese çok teşekkürler.
Videoyu izleyebilirsiniz.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=Fl0UoMeHkVo[/VID]
[/QUOTE]
İçini cok fazla doldurduysanız motor suyu basmakta zorlandıgı icin ses cıkarabilir.
Hayır filtrede zorlanma yok, kullandığım iç filtre 880 litre/saat'lik. Daha yüksek temizleme gücü olan (1200 h/l veya 1500 h/l) filtrelere veya kafa motoru kullanılırsa çok daha hızlı ve güçlü bir filtreleme yapılacaktır..
Tabii ben burada Amerika'yı baştan keşfetmedim.. Ancak turşu bidonu vs. gibi çalışmalara nazaran, daha slim daha göze hitap eden ve temizliği çok kolay olan işlevli bir dış filtre meydana getirdim..
Bu sistemde hortumu çıkarıp sadece slikon tüpünün arka kapağını çıkarıyor elyaf yerine bir tutam yeni elyaf koyuyorsunuz. Birkaç dakikada sıfırlanabiliyor sistem..
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hayır filtrede zorlanma yok, kullandığım iç filtre 880 litre/saat'lik. Daha yüksek temizleme gücü olan (1200 h/l veya 1500 h/l) filtrelere veya kafa motoru kullanılırsa çok daha hızlı ve güçlü bir filtreleme yapılacaktır..
Tabii ben burada Amerika'yı baştan keşfetmedim.. Ancak turşu bidonu vs. gibi çalışmalara nazaran, daha slim daha göze hitap eden ve temizliği çok kolay olan işlevli bir dış filtre meydana getirdim..
Bu sistemde hortumu çıkarıp sadece slikon tüpünün arka kapağını çıkarıyor elyaf yerine bir tutam yeni elyaf koyuyorsunuz. Birkaç dakikada sıfırlanabiliyor sistem..
[/QUOTE]Su havayla temas etmis oluyor.Oksijen bakimindan daha cok zenginlesiyor
Ve sistem kurulumu tamamdır. On numara çalışıyor. Ne ses var ne kirlilik.
Sn urukhai size ve yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Beni büyük bir masraftan kurtardınız.
Videosunu da en kısa sürede ekleyeceğim inşaallah.
[VID]http://m.youtube.com/?rdm=11stg110a&client=mv-google&layout=mobile#/watch?v=u-CSr75CQyA[/VID]