15 Dakikada Görselliği bozmayan Dış Filtre Yapımı (Yeni video)
Beğenenler: [T]99769,urukhrai[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=gokhantiknaz]Halen aktif olarak kullaniyor musunuz acaba? Sizdirma gibi bir sorun oldu mu hic?[/QUOTE]
Evet ben artık bu filtreyi kullanıyorum.. Sızdırma gibi bir sorunu yok, ben filtreyi akvaryumun iç kapağına monte ettim, öyle bir sorun oluşsa dahi (ki sorun yok) yine akvaryumun içine damlar. Akvaryumun yem verdiğimiz kapağının içine çelik telden iki taşıyıcı yaptım ve silikon tüpünü bunu üzerine monte ettim. Kapağı kapatınca dışarıdan hiçbir şekjilde görünmüyor :)
Merhaba;
Ben mesaj tarihinden bu yana bu filtreyi kullanıyorum, hem işlevi gayet iyi hem de yeni malzemelerin konulması çok kolay. Sıralama önceki mesajlarda mevcut.
Süper Fikir.Yapacağımın tek farkı kaplaması olacak.Kapağımı da kendim yaptığımdan aynı kaplama ile kaplayarak su seviyesinin üstüne vantuz ile yapıştıracağım.800 lt/h motor kullanacağım.Birde mazemeler arasına pet şişeden yapacağım delikli parçaları koyacağım ki mazemelet karışmasın.Umarım 150lt tanktaiyi sonuçlar alırım fakat akvaryumda 3 tane yavru chiklet var sorun olur mu?
Ben önler diye düşüüyorum ama güneş ışığı görüyordur bence akvaryumunuz...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir