1 senelik yavrularım
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 18:09
Arkadaslar disi yunusum nasil.Erkegi oldukten sonra tipi cok degisti.Pirana gibi olduEbirazda kilo aldi cok saldi kendini cok.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2007 18:16
Bence yunusunuza acil bi erkek almanız lazım.
Geçenlerde dayımlara gittim. Dayımın oğluda mahalledeki bi arkadaşından 3 brikardi yavrusu almış.Balıklar diğer brikardilerden çok farklılardı. Balık yüzer bunlar kumun üzerinde yatıyorlar ve neredeyse kare şeklindeydiler. :):) Balıkları veren arkadaşı balıklara günde 5 kez yem verdiğini ve aç bırakılmaması gerektiğini söylemiş.Dışarıya çıktık çocuğu gördüm lise 2.sınıfa gidiyor ve 120 kiloymuş... Balıkların neden o hale geldiklerini anlamışsınızdır. :):):) Bu yunusta biraz onlara benzemiş. :):)
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2007 15:46
Bu dişi nezamandır böyle bilmiyorum ama dropsi olmuş gibi duruyor inşallah öyle değildir. Saygılar
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2007 20:40
Ali bey Balığınızın boyu enine doğru uzamış..Şaka bir yana Maaşallah diyelim.Sizin dediğiniz gibi her erkek yumurta çalmaz.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2007 01:55
[QUOTE=resulcem]Bence yunusunuza acil bi erkek almanız lazım.
Geçenlerde dayımlara gittim. Dayımın oğluda mahalledeki bi arkadaşından 3 brikardi yavrusu almış.Balıklar diğer brikardilerden çok farklılardı. Balık yüzer bunlar kumun üzerinde yatıyorlar ve neredeyse kare şeklindeydiler. :):) Balıkları veren arkadaşı balıklara günde 5 kez yem verdiğini ve aç bırakılmaması gerektiğini söylemiş.Dışarıya çıktık çocuğu gördüm lise 2.sınıfa gidiyor ve 120 kiloymuş... Balıkların neden o hale geldiklerini anlamışsınızdır. :):):) Bu yunusta biraz onlara benzemiş. :):)
Saygılar...
[/QUOTE]
Süper....
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2007 11:39
Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2008 20:59
Arkadaşlar bundan yaklaşık bir sene önce kendi elimle kusturduğum balıklarımın yavrularını sizlerle paylaşmak istedim.Saygılar.Şimdi torunlarımı seviyorum.