28 Litre Nano Kurulum ve Sonrası / güncel Syf. 5
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2014 00:34
[QUOTE=murat_26] kemal bey şu sizin 45*32*36h olan akvaryumunuzun resimleri yok galiba forumda resim koyabilirmisiniz ?[/QUOTE]
Kemal Leo 2014-05-04 00:35:14
[QUOTE=reco77]Eline sağlık Kemal hocam ama makarna taşı yalnız başına kalmış arkadaş lazım ona :)
[/QUOTE]
O akvaryumda henüz dizany yapmadığım için paylaşımda bulunmadım şuan sadece yavru lepisteslerime ve elimdeki fazla bitkilere ev sahipliği yapıyor ama size fikir vermesi için fotoğrafını ekliyeyim.
[QUOTE=reco77]Eline sağlık Kemal hocam ama makarna taşı yalnız başına kalmış arkadaş lazım ona :)
[/QUOTE]
Arkadaşlarını en kısa sürede bekliyorum :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2014 14:46
Selam co2 karidesleriniz için sıkıntı yaratmıyormu
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2014 14:50
[QUOTE=kosanozsener]Selam co2 karidesleriniz için sıkıntı yaratmıyormu [/QUOTE]
Şimdilik bir sıkıntı gözlemlemedim. En çok cüce vatozları etkiliyor fazla geldiğinde bayılıyorlar
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 21:21
Çok ferah bir görüntüsü var.Bence arkaya sol taraftaki gibi birkaç bitki ekip tabanında tamamen kaplaması sağlansa dahada güzel olur.Bu arada depremde su dökülmedimi tanklardan :)
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 22:10
[QUOTE=mikolanj24]Çok ferah bir görüntüsü var.Bence arkaya sol taraftaki gibi birkaç bitki ekip tabanında tamamen kaplaması sağlansa dahada güzel olur.Bu arada depremde su dökülmedimi tanklardan :)[/QUOTE]
Yosun sorunu yüzünden arka taraftaki parvulaları söktüm o yüzden boş görünüyor cubaların sarmasını bekliyecem. Depremde bütün akvaryumlarım 4parmak kadar taştı Allahtan evdeydim de müdehale ettim.
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 00:48
Geçmiş olsun.
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2014 10:32
[QUOTE=Frknn8]Kemal abi yosun sıkıntın tasarruflu ampülden mi kaynaklanıyor? Bende tasarruflu ampül kullanacağım da yeni akvaryumumda.
[/QUOTE]
Kemal Leo 2014-06-27 15:42:58
[/QUOTE]
Şuan yosun sıkıntım yok çok şükür. Yosun genelde sudaki dengesizliklerden kaynaklanıyor 3 akvaryumum da da farklı lambalar ve watt değerleri var ama hepsinde yosun oluşumu gözlemledim. Yani önemli olan su değerleri yosun illaki olur ama aşırısı can sıkar...