40.40.35 Yeni Kurulum
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2018 21:52
[QUOTE=zorvolkan][img]http://666kb.com/i/drlufcqf65nb4z8nv.jpg[/img]
benim tanktaki son durum da bu,
değerlerin nedir sudaki ?[/QUOTE]
Ben sadece tuzluluk ölçüyorum o da normal ama düzenli su değişimi yapıuorum. Sorun olacağını sanmıyorum. Işık olarak ne kullanıyorsunuz. Tank baya güzelleşmiş ben de yavaş yavaş bu ölçüye gelmeye çalışıyorum leatherlerin rengi yerine gelse
benim tanktaki son durum da bu,
değerlerin nedir sudaki ?[/QUOTE]
Ben sadece tuzluluk ölçüyorum o da normal ama düzenli su değişimi yapıuorum. Sorun olacağını sanmıyorum. Işık olarak ne kullanıyorsunuz. Tank baya güzelleşmiş ben de yavaş yavaş bu ölçüye gelmeye çalışıyorum leatherlerin rengi yerine gelse
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2018 00:31
[QUOTE=kaan6161]
Ben sadece tuzluluk ölçüyorum o da normal ama düzenli su değişimi yapıuorum. Sorun olacağını sanmıyorum. Işık olarak ne kullanıyorsunuz. Tank baya güzelleşmiş ben de yavaş yavaş bu ölçüye gelmeye çalışıyorum leatherlerin rengi yerine gelse [/QUOTE]
2adet actinic blue
1 adet aquablue
1 adet lagoon blue
t5 giesemann floresanlar
ayrıca 19 adet royal blue power led
En azında kh ı takip edersen iyi olur
Ben sadece tuzluluk ölçüyorum o da normal ama düzenli su değişimi yapıuorum. Sorun olacağını sanmıyorum. Işık olarak ne kullanıyorsunuz. Tank baya güzelleşmiş ben de yavaş yavaş bu ölçüye gelmeye çalışıyorum leatherlerin rengi yerine gelse [/QUOTE]
2adet actinic blue
1 adet aquablue
1 adet lagoon blue
t5 giesemann floresanlar
ayrıca 19 adet royal blue power led
En azında kh ı takip edersen iyi olur
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2018 07:34
[QUOTE=zorvolkan]Son durum nedir
[/QUOTE]
Tankta balık olarak yanlızca bir çift true percula var. Akşam fotoğraf yolluyorum [EDIT]kaan6161,2018-04-13 07:35:33[/EDIT]
[/QUOTE]
Tankta balık olarak yanlızca bir çift true percula var. Akşam fotoğraf yolluyorum [EDIT]kaan6161,2018-04-13 07:35:33[/EDIT]