50.50.50 küp akvaryumum için dalga motoru
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 02:13
50.50.50 küp akvaryumum için dalga motoru önere bilir misiniz ben iki tane carolia 2 olarak düşünmüştüm ama kararsızım soft mercan besliyorum balık olarak şuan 2 waressa ve bir yellow tang var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 19:42
Daha önce aynı ölçülerde benimde resif tankım vardı. Sps olmayacaksa 2 tane koralia 2 fazla gelir, size 2 tane koralia 1 gayet uygun olur.
Syg.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 21:46
[QUOTE=cyrelman]Soft mercana akvaryum hacminizin 20 katı yeter. Fazlası zarar. Azı karar..[/QUOTE]
Aydınlatma konusundada tavsiyede buluna bilir misiniz acaba t5 e geçmek istiyorum mh önermeyin akvaryum ufak olduğu için ısınma sorun oluyor.Suan 4 t8 var 1 groluks 1aktinik 2 beyaz
zaten hacimle ilgili sorunum yok dalga motoru sormuştum yinede teşekkürler
bende galiba iki tane carolia 1 de karar kılıcam tek carolia 2 ile heryerde akıntı sağlayamam diye düşünüyorum
Aydınlatma konusundada tavsiyede buluna bilir misiniz acaba t5 e geçmek istiyorum mh önermeyin akvaryum ufak olduğu için ısınma sorun oluyor.Suan 4 t8 var 1 groluks 1aktinik 2 beyaz
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 15:05
[QUOTE=rebelde] [QUOTE=cyrelman]Soft mercana akvaryum hacminizin 20 katı yeter. Fazlası zarar. Azı karar..[/QUOTE]
Aydınlatma konusundada tavsiyede buluna bilir misiniz acaba t5 e geçmek istiyorum mh önermeyin akvaryum ufak olduğu için ısınma sorun oluyor.Suan 4 t8 var 1 groluks 1aktinik 2 beyaz[/QUOTE]
zaten hacimle ilgili sorunum yok dalga motoru sormuştum yinede teşekkürler
bende galiba iki tane carolia 1 de karar kılıcam tek carolia 2 ile heryerde akıntı sağlayamam diye düşünüyorum
Aydınlatma konusundada tavsiyede buluna bilir misiniz acaba t5 e geçmek istiyorum mh önermeyin akvaryum ufak olduğu için ısınma sorun oluyor.Suan 4 t8 var 1 groluks 1aktinik 2 beyaz[/QUOTE]
Tunze Turbelle® stream 6060 Dalga Motoru bunu öneririm o zaman.
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 22:18
Tunze 6025, koralia 2 bunlar sizin için yeterli olacaktır. Eğer fazla akıntı alırsa, akvaryum küp olduğu için kumu havalandırır. 2 düşük debili motorunda görüntüyü olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.