50x24x35 Bitkili Low Tech
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2013 12:16
Fotoğraf:
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Fotolar cep telefonu ile flaşşız çekim olduğu için pek kaliteli değildir.
Boyut (cm): 50X24X35
Kapasite (litre): 42
Canlılar: Lepistes , moli , cüce vatoz , çöpçü , kiraz karides
Bitkiler: Javafern , çınar , tütün , pistia , anubias barteri , anubias barteri nana , tilki kuyruğu
Malzemeler: Zeminde JBL AQUABASİS PLUS bitki kumu , üzerinde sineklik , onun üzerinde JBL MANADO bitki kumu var. Işık olarak 2x8w=16w 6500k tasarruflu ampul kullandım. En küçüğünden iç filtre ve ısıtıcı vardır.
Akvaryum Bakımı: Su sıcaklığı 26 derece. 2 haftada bir %30 su değişimi yapıyorum. Her su değişiminde 5 ml bakteri kültürü atıyorum. Haftada 2 kez 5 ml sıvı gübre atıyorum (micro element). ..
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
serkanyuzgul33 2014-11-11 16:58:02
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Fotolar cep telefonu ile flaşşız çekim olduğu için pek kaliteli değildir.
Boyut (cm): 50X24X35
Kapasite (litre): 42
Canlılar: Lepistes , moli , cüce vatoz , çöpçü , kiraz karides
Bitkiler: Javafern , çınar , tütün , pistia , anubias barteri , anubias barteri nana , tilki kuyruğu
Malzemeler: Zeminde JBL AQUABASİS PLUS bitki kumu , üzerinde sineklik , onun üzerinde JBL MANADO bitki kumu var. Işık olarak 2x8w=16w 6500k tasarruflu ampul kullandım. En küçüğünden iç filtre ve ısıtıcı vardır.
Akvaryum Bakımı: Su sıcaklığı 26 derece. 2 haftada bir %30 su değişimi yapıyorum. Her su değişiminde 5 ml bakteri kültürü atıyorum. Haftada 2 kez 5 ml sıvı gübre atıyorum (micro element). ..
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2013 12:55
Gayet güzel olmuş ışıklandırma harika
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2013 16:07
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 16:23
Teşekkürler