60*40*40 Extra Clear Bitkili
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2014 12:01
Mikroelement gübresi kullanmayı düşünüyorum .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Ağustos 2014 19:13
[QUOTE=uyarserdar1973] Fotoğraf:
Boyut (cm): 60*40*40
Kapasite (litre): 70
Canlılar: Kırmızı Burun Tetra , Sakura Karides , Nerite Salyangoz , Helena Salyangoz
Malzemeler: JBL aquabasis plus , JBL manado , JBL e701 dış filtre , 2*24 watt T5 armatür , 100 watt ısıtıcı , Bitkiler ; parvula , bacopa monnieri compact , rotala , ludwigia sp
Akvaryum Bakımı: Haftalık %25 su değişimi
Kullanılan Yemler: jbl novo , sera vipagran , sera fd bloodworms , sera fd daphnien
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
merhaba
tankınız çok güzel maaşallah.gönlünüzce sağlıklı hobiler dilerim
extra clear bu ölçülerde bir tank ne kadar tutuyor?birde armatür marka ve fiyatını sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
[/QUOTE]
Boyut (cm): 60*40*40
Kapasite (litre): 70
Canlılar: Kırmızı Burun Tetra , Sakura Karides , Nerite Salyangoz , Helena Salyangoz
Malzemeler: JBL aquabasis plus , JBL manado , JBL e701 dış filtre , 2*24 watt T5 armatür , 100 watt ısıtıcı , Bitkiler ; parvula , bacopa monnieri compact , rotala , ludwigia sp
Akvaryum Bakımı: Haftalık %25 su değişimi
Kullanılan Yemler: jbl novo , sera vipagran , sera fd bloodworms , sera fd daphnien
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
merhaba
tankınız çok güzel maaşallah.gönlünüzce sağlıklı hobiler dilerim
extra clear bu ölçülerde bir tank ne kadar tutuyor?birde armatür marka ve fiyatını sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim
[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 21:07
Slm , epeydir forumu ihmal ettim . Bitkilerde yavaşta olsa gelişim var , ancak ışık zayıf geldiği için parvulalarda gelişim hiç olmadı . Bunun için dün powerled ilave ettim . Hafta sonu da co2 takviyesi yapmayı düşünüyorum . En kısa zamanda güncel foto kayacağım . Endler lepistesler akvaryumun yeni misafirleri oldu artı olarak .
Aksan akvaryum a 120 tl yaptırdım , armatür hopar marka 150 tl almıştım yanlış hatırlamıyorsam . Dış filtre e701 250tl aldım çok memnunum tavsiye ederim düşünenlere , çok sessiz ve başarılı bir filtre .
Aksan akvaryum a 120 tl yaptırdım , armatür hopar marka 150 tl almıştım yanlış hatırlamıyorsam . Dış filtre e701 250tl aldım çok memnunum tavsiye ederim düşünenlere , çok sessiz ve başarılı bir filtre .
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2014 14:41
[QUOTE=uyarserdar1973]Slm , epeydir forumu ihmal ettim . Bitkilerde yavaşta olsa gelişim var , ancak ışık zayıf geldiği için parvulalarda gelişim hiç olmadı . Bunun için dün powerled ilave ettim . Hafta sonu da co2 takviyesi yapmayı düşünüyorum . En kısa zamanda güncel foto kayacağım . Endler lepistesler akvaryumun yeni misafirleri oldu artı olarak .
Aksan akvaryum a 120 tl yaptırdım , armatür hopar marka 150 tl almıştım yanlış hatırlamıyorsam . Dış filtre e701 250tl aldım çok memnunum tavsiye ederim düşünenlere , çok sessiz ve başarılı bir filtre .[/QUOTE]
Aksan akvaryum a 120 tl yaptırdım , armatür hopar marka 150 tl almıştım yanlış hatırlamıyorsam . Dış filtre e701 250tl aldım çok memnunum tavsiye ederim düşünenlere , çok sessiz ve başarılı bir filtre .[/QUOTE]
Bilgiler için teşekkürler
Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2014 11:47
Dün itibariyle çekilmiş fotğraflar ; armatüre power led ilave ettim . Sıvı gübre kullanmaya başadım . Şu an parvulalarda gelişmeye başladı .
Bu arada , endler ve helena salyangoz ihtiyacı olan benimle temasa geçebilir .
Bu arada , endler ve helena salyangoz ihtiyacı olan benimle temasa geçebilir .