85x54x35 akvaryum kurulumu için tavsiye
85x54x35 (150lt) Akvaryumuma tuzlu su sistemi kuracağım. Hem maddi durumdan dolayı hem de ev halkını tedirgin etmeden ikna etmek için sump olmadan bu sistemi kurup 1-2 yıl sonra acemiliği de atlatıp büyük bir akvaryuma geçmek istiyorum. Önceden konu hakkında bir çok şey okudum ama net bir karar veremiyorum.Bu hacimdeki akvaryumu en iyi hangi tür, marka ekipman kaldırır tavsiyelerinizi bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
ViaAqua MSD-1 UV' yi araştırma olayına girdim. Çok sesli çalıştığını söylediler. Böyle olunca Red sea prizme yöneldim fakat kullanan bir arkadaşım 150 litrede kesinlikle işe yaramadığını söyledi. Şimdi efektif ve ses düzeyi tolere edilebilir askılı ps arayışındayım. Tekrar olacak ama Haqos PS-300 Protein Skimmer'ı önerir misiniz? Yada başka tavsiyeniz olur mu?
T5 Armatür işi de tam bir muamma. Uzunluğu 85 cm olan armatür bulamıyorum. Acaba linkteki 80cm'lik sun sun 85 cm'e oturur mu?Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sorunsuz olsun diyorsanız tunze 9002 (az yükle), 9005 yide aklınızda bulundurun.
Malzemeleri güncelledim.