Acemiye tavsiye
Merhaba arkadaşlar,ben 5 yıl tatlı su akvaryumu üzerinde uğraştım ve birgün bu konu dikkatimi çekti ve tuzlu suya geçmeye karar verdim ancak sorunlarımdan biri akvaryumumun hacmi sadece 64 litre sizce içine ne koyayımki hem besleyeceğim canlı sağlıklı olsun hemde ben mutlu olayım?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tanıdğım birisinde 2 fire shrimp 2 damsel 1 tomato clown 2 tüp kurdu bir tane anemon ve bir tane canlı kaya var(7 tane mushroom bir yengeç ve geçen gün keşfettiği 2 cm lik bi çıyan var)ve kendisinin akvaryumu 70 lt ve bir sorunu yok
Yani bence büyük akvaryum daha iyi olurdu koyarsanız balıklar yaşar ama geniş yüzme alanı sever bu balıklar.. Dediğim gibi benimkisi tavsiye.. işin maddi boyutu da önemli tank alırken..
O boyda akvaryum tabi ki olabilir. Ama daha büyük olursa su değerlerini sabit tutmak açısından falan daha kolay olur. Siz başlangıç olarak şu linkleri okuyun. Biraz bilgi sahibi olursunuz. Daha da aklınıza takılan bir şey olursa bize sorabilirsiniz.
Tavsiye ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Forumda malzeme listeleri, detaylı kurulum tahlileri mevcut. İsterseniz bende başlangıç için bütçenize göre bir liste çıkartabilirim. Korkmadan başlayın, bolca okuyun, devamı gelir. Önemli olan kendini dizginleyebilmek ve sabır. Kolay gelsin, Saygılar..
Bende dediğiniz gibi tanglere karşı çok sempati duymuyorum birde bir sorum var bir tane anemonu 2 farklı tür clown paylaşabilir mi?