Akvaryum Hastalıkları
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2007 19:16
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler:Derinin belli bir bölümünde bozulma.
Akvaryum Kapasitesi (litre):80
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:Velifera, Moli, Gurami, Lepistes.
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Su sıcaklığı 25 Derece.
Filitrasyon:Mevcut
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Contra-Ichthyo / Deep Fix / Spell Fish adlı ilaçları birer defaü kullandım.
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :Hastalıktan sonra Akvaryumun suyunu değiştirip ilaçlama yaptım.Ancak bir sonuç alamadım. Önce Lepistesler öldü, daha sonra Velifera ve Moliler. Şu anda hastalık belirtisi gösteren yok.
öğrenci39 2007-1-8 19:16:57
Canlıdaki Belirtiler:Derinin belli bir bölümünde bozulma.
Akvaryum Kapasitesi (litre):80
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:Velifera, Moli, Gurami, Lepistes.
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): Su sıcaklığı 25 Derece.
Filitrasyon:Mevcut
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Contra-Ichthyo / Deep Fix / Spell Fish adlı ilaçları birer defaü kullandım.
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :Hastalıktan sonra Akvaryumun suyunu değiştirip ilaçlama yaptım.Ancak bir sonuç alamadım. Önce Lepistesler öldü, daha sonra Velifera ve Moliler. Şu anda hastalık belirtisi gösteren yok.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2007 20:32
selam merhba dostum ya ben bişey danışıcam bilmem biliyomusun
ben Cichlid besliyorum ya gerçi sorun bu deil balık larımdan birisi öldü
ve agzı açık öldü? bu nun sebbebi sudaki hastalıkmı yoksa farklı bişeymi nebilm sudamı birşeyvar acaba
aslında bu nu dahaönce bir akvaryumcuya sölemişdim ama
unuttum? agzı açık öldüysee di,ye cvp ını wermişdi yani
neyse egersen biliyosan yardımcı olursanda çok TŞK ederim grş diliyle bayee...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir