Akvaryum Japon Dipte Durma Ve Kuruk Ve Yuzgwc Siya
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2023 17:22
Fotoğraf:
Hastalık Belirtileri: Kuyruk ve yuzgec siyahlaşma + dipte durma
Akvaryum Kapasitesi (litre): 40
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 1adet teleskop
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): sıcaklı20.5 derece
Filitrasyon: 400lh iç fioitre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: ayrı bir kapta suyu klyu mavi olana kadar metinel mavisi ekledim ve 10dk sonra akvaryuma geri koydum
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.):arkadaşlar ben 20 günlük yurt dışına çıktım bu sirada akvaryumda oto yemlemw vardu geldimde su sapsarı balıklar gözükmüyordu bir baktim oto yemlik kırılmış içimdekini akvaryuma bosaltmis şuan sadece 1 inde kuyruk ve yüzgeçleri neon turuncuydu simsiyah olmus dipte hareketsiz fotoğraf koyarim not: sorunu kabızlık deyil
Hastalık Belirtileri: Kuyruk ve yuzgec siyahlaşma + dipte durma
Akvaryum Kapasitesi (litre): 40
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 1adet teleskop
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): sıcaklı20.5 derece
Filitrasyon: 400lh iç fioitre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: ayrı bir kapta suyu klyu mavi olana kadar metinel mavisi ekledim ve 10dk sonra akvaryuma geri koydum
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.):arkadaşlar ben 20 günlük yurt dışına çıktım bu sirada akvaryumda oto yemlemw vardu geldimde su sapsarı balıklar gözükmüyordu bir baktim oto yemlik kırılmış içimdekini akvaryuma bosaltmis şuan sadece 1 inde kuyruk ve yüzgeçleri neon turuncuydu simsiyah olmus dipte hareketsiz fotoğraf koyarim not: sorunu kabızlık deyil
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2023 06:08
[QUOTE=TuRKeR]Renkli çakıl plastik bitki ve iç filtrenin resmimi atarsanız yorum yapabiliriz 🧐[/QUOTE][QUOTE=TuRKeR]Renkli çakıl plastik bitki ve iç filtrenin resmimi atarsanız yorum yapabiliriz 🧐[/QUOTE][QUOTE=TuRKeR]Renkli çakıl plastik bitki ve iç filtrenin resmimi atarsanız yorum yapabiliriz 🧐[/QUOTE]
Renkli çakıl yok sarı boyasız ince silis kum var bitki yok eklicektim sipariş verdim iç filtre ise şuanda pipo
Renkli çakıl yok sarı boyasız ince silis kum var bitki yok eklicektim sipariş verdim iç filtre ise şuanda pipo
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir