akvaryumum
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2009 14:33
resim ekledim inşallah olmuştur
alpmax 2009-10-20 19:16:07
Fotoğraf:
Boyut (cm):100cm
Kapasite (litre):140 lt
Canlılar:sarpı prenses , yunus, vatoz
Malzemeler: dış filtre
Akvaryum Bakımı: haftada 1 % 30 su değişimi
Kullanılan Yemler: sera, yaprak yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
Boyut (cm):100cm
Kapasite (litre):140 lt
Canlılar:sarpı prenses , yunus, vatoz
Malzemeler: dış filtre
Akvaryum Bakımı: haftada 1 % 30 su değişimi
Kullanılan Yemler: sera, yaprak yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok
Alpaslan ÇEVİK
bu linki ekleyebildim arkadaşlar mesaj düzeltten resim ekledim url olarak olmadı bi türlü
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2009 15:08
Selamlar.
İsminizi ekleyip, akvaryumunuzun fotoğraflarını da ekleyebilirseniz daha net fikir sahibi olabiliriz.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2009 08:58
http://www.akvaryum.com/Forum/foruma_fotograf_yuklemede_kucuk_bir_degis_k224237.asp
umitu 2009-07-22 08:59:10
Bu linke bakarsanız işinize yarayabilir.Resim ekledikten sonrada yorumları yazarız
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2009 05:02
http://img216.imageshack.us/i/sdc10073k.jpg/ güncel resim ekledim.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2009 23:41
Yavrularınız hayırlı olsun güle güle büyütün.Anneyi ayırmayı ne zaman düşünüyorsunuz yavrulukta duruyorlar yanlış anlamadıysam bişey gelmesin yavruların başına anne yer filan.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2009 00:30
Anneyi 1 gün sonra ayırdım ana akvaryuma koydum. Yem yemeye başladı. Yavrularda şimdilik iyi.
alpmax 2009-10-20 19:16:37
İlk mesajdaki resmim güncellendi
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2009 16:32
Alpaslan Bey,
Yavrular hayırlı olsun, resim yenilendi demişsiniz ama ben göremedim, linktekini kastediyorsanız eğer, buraya eklerseniz daha pratik olur, arkadaşlar daha rahat görüp yorum yapabilirser, ben sizin yerinize ekliyorum izninizle.
Hemen yorumumu da yapayım,
Bence mavi ışık altında yunus ve sarı prenseslerin o güzel renkleri kaybolup gidiyor, gro-lux ya da gün ışığı kulanın bence. Kullandığınız kabukluluar bu balıkların doğal yaşam alanlarında bu ölçüde yoklar, eğer doğallıkdan yana iseniz, bence sarı prensesler için akvaryumun bir kösesini kayalık bir yığıntı haline dönüştürün. Yunuslar için ise diğer tarafta daha geniş bir yüzme alanı bırakabilirsiniz. Arkaya yapıştırdığınız malzemenin görüntüsünden sanırım siz de memnun değilsinizdir. Bunun için forumda o kadar çok öneri var ki, bence biraz araştırma yapıp size en uygun çözümü bulun, yani bu fonu iyileştirebilirsiniz.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2009 16:52
http://img10.imageshack.us/img10/1765/alpr.jpg yeni link bu. 1. mesajdaki resim yani. Sayın Pektaş teşekkürler. Tavsiyelerin doğru.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2010 22:17
Alpaslan bey akvaryumdan bence yuusları çıkartın. Hacim yunuslar için yetersiz. Bu arada bende Nevşehirliyim sizi görüncede baya sevindim. Nevşehirli formda aktif olan 4-5 kişiyiz. Eğer herhangi bir yardım isterseniz seve seve yardıma geliriz.