Arkadaşlar çok acil yardım
Canlıdaki Belirtiler:çok sık nefes alıyor , kuyruğunun büyük bir bölümü yok olmuş akvaryumda istemsizce ordan oraya gidiyor
Akvaryum Kapasitesi (litre):yaklaşık 90 litre
Akvaryumdaki Diğer Canlılar: 1 tane sarıprenses iki tane snowprenses(hasta olan snowprensesin erkeği),1 tane auratus ,1 tane yakop ve bir tanede vatoz
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):Sıcaklık 27 derece
Filitrasyon:1200lt /h iç filtre
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:metalin mavisi ve kaya tuzu
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :15 günde bir dip çekimi ve %30 su değişimi
Arkadaşlar lütfen acil yardım
Şu anda ana tanktan ayırdım yavruların yanında ilaç ve tedavi tavsiyelerinizi bekliyorum .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sadece erkek de mi var ? diğerlerindede buna benzer belirtiler varmı?
Saygılar.
Başka bir balığınız rahatsız ediyormuydu?
Bunu dişinin yapmış olma ihtimali yüksek yada balığında kuyruk erimesi var fakat düşük bir ihtimal!!.Yada suyu yeni değiştirdin balığın şoka girdi diptemi, devamlı kusuyormu?İstemsiz hareketlerde bulunup sağa sola çarpıyormu,Vücudu vede yüzgeçleri kaslıyormu? bilki balığın şoka girmiştir.Bunları söyle yanıda hangi balık var detaylı olarak söyle faydamız daha fazla dokunur.
Saygılar.
Sarı prensesiniz kuyruğunu yemiş olabilir.
Birde kuyruk çürümesi olabilir.Kuyruk çürümesi ise ilgili linkler.
Üzgünüm ama sanırım balığınız ölecek kuruğunun büyük bir bölümü koptu o zaman .Balığı başka bir akvaryuma alınki en azından son saatlerini iyi geçirsin.Yani şu var balığınız dün iyidide bugün böyle olduysa bir balıktan darbe yemiş ki bunu tesbit edip ötekileri risk altından kurtarın.
Saygılar.