artemia kullandığımda yavrularım öldü
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2006 12:39
Merhaba
arkadaşlar dün evdeki yavrulara vermek içinhazır çıkartılmış artemiayem aldım,akşam verdim herşey yolundaydı su değişimi felan yani tanka hiçbirşey yapmadım yemide süzerek verdim fakat sabah kalktığımda 15 ahi ve 23
şekerpembe yavrularım ölmüştü boyları yaklaşık 3 4 cm ben bu ölümlere anlam veremedim yardımınızı bekliyorum.(Bu arada yavrularımda ilk defa artemiayı kullanıyorum )
Saygılar
naro06 2006-9-3 12:41:4
arkadaşlar dün evdeki yavrulara vermek içinhazır çıkartılmış artemiayem aldım,akşam verdim herşey yolundaydı su değişimi felan yani tanka hiçbirşey yapmadım yemide süzerek verdim fakat sabah kalktığımda 15 ahi ve 23
şekerpembe yavrularım ölmüştü boyları yaklaşık 3 4 cm ben bu ölümlere anlam veremedim yardımınızı bekliyorum.(Bu arada yavrularımda ilk defa artemiayı kullanıyorum )
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2006 12:43
Süzdüm demişsiniz tuzlusudan iyice arındırdınızmı? Arındırmadınız ise tuzlusu neden olmuş olabilir.
Yada çokmu yediler diye aklıma geldi. Başka neden göremedim.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2006 12:44
Aytunç Bey merhabalar,
Acaba dün beraber aldığımız artemiadan mı verdiniz..Bende eve gelir gelmez süzdürerek verdim hemde 3 ölçek ancak canavar gibiler benimkiler..Gerçektende enteresan bir durum..Yavrulara yararı olup geliştiriceğine yavruları öldürmesi ilginç..Büyük geçmiş olsun..Saygılar,
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2006 12:47
İyice süzdüm bide balıkların cok yediğin zannetmiyorum aldığım yerdeki, yetkiliye kaç balığa vereceğimi ve boylarını söylemiştim.
Saygılar