Askı ps tavsiyesi rica ediyorum
Nano resif + 2 palyaço ve bir Cleaner Shrips i yani Temizlikçi Karidesi idare edebilecek motorlu(hava taşlı olmayan) askı ps tavsiyesine ihtiyacım var, konu hakkında deneyimi olan arkadaşlardan tavsiyelerini rica ediyorum, şimdiden sağolun arkadaşlar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumda neler olabilecegini yazmıştım büyüklüğünü ise PS e göre belirleyeceğim, Bir askı Ps en fazla ne kadar büyüklüğü kaldırırsa o kadar olacak. Bir süredir araştırıyorum ve Malzemeleri Ps ten başlayarak toplamaya karar verdim. sıralama şu şekilde olacak.
1-ViaAqua MSD-1 UV Protein Skimmer
2-Rio Nano Protein Skimmer 80 Lt.
3-Jebo 178 Askı Filtre Protein Skimmer
4-BIOMATRICS PROTEIN SKIMMER bundan sonra google da arar fiyatlara bakarsınız . Size uygunu hangiyse temin edersiniz . İkinci el ürünlerede göz atın daha ygun fiyata daha kaliteli ürünler bulabilirsiniz . Unutmayın akvaryum ne kadar büyük olursa değerler daha kolay sabtlenir .
1)Tunze Nano
2)Biomatrix
3)Rio Nano
Olabilir.Bende bu ps leri kullanmadım ama genelde.Bu psler öneriliyor.
Siz önce bir akvaryumun hacmini belirleyin, alın ondan sonra ps aramaya başlarsınız,yanlış bir liste sizinki hacmi belirli deil arkadaşlar rio nano dio anlamadım size buble kıng ın en üst modelini önersem 4000 litrelik akvaryummu kurucaksınız?önce akvaryum,ondan sonra yardım!...
Siz önce bir akvaryumun hacmini belirleyin, alın ondan sonra ps aramaya başlarsınız,yanlış bir liste sizinki hacmi belirli deil arkadaşlar rio nano dio anlamadım size buble kıng ın en üst modelini önersem 4000 litrelik akvaryummu kurucaksınız?önce akvaryum,ondan sonra yardım!...
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir