ATLIYORLAR
Fotoğraf:
Canlıdaki Belirtiler: Hiçbir belirti yok. Hergün biri sudan atlıyor
Akvaryum Kapasitesi (litre): 80 lik akvaryum
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: Bakteriyel va mantar hastalıklarına karşı ilaç kullanmıştım
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) : 2 hafta önce suyunu değiştirdim
Balıklar ciklet. Balıkların kendilerin sudan atmamaları için ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumun kapağı var. arkasındaki boşluktan atlıyorlar. orayıda kapattım. bu kez kapağa vuruyorlar kendilerini... 2 haftada bir su değiştirmiyorum. 2 hafta önce su değiştirdim. erkek snow biraz saldırgınlaşmıştı. acaba ondan olabilirmi?
yaramaz bir balık vardır.diğerlerini fazla üzüyordur. görünen o ki durum bundan ibaret.dikkatlice bir takip bu işi çözer.uzaktan yarım saat kadar sessiz bir şekilde izleyin....
Salih Bey,balıklar atlama eğilimlerini genelde dış parazit sorunlarında gösterirler.Balıklarınızda dış parazit olup olmadığını kontrol ediniz.Derilerinin üzerine,solungaçlarının iç kısmına dikkatlice bakınız.Eğer bir parazit gözlemlerseniz önce parazitin türünü belirleyip daha sonra uygun tedaviyi uygulayınız.
Bu sorunun diğer bir sebebide arkadaşlarında dediği gibi yaramaz bir balık olabilir.
Saygılar...
not: Su değişiminde kullandığınız suyun klordan iyice arındığından emin olun. Yoksa birikmiş amonyak ile klor birleşince balıklarınızı zehirleyebilir.